Iwona Podlasińska Magyarországon! – Júl. 20-21. (kiscsoportos workshop)

iwona6

A workshop témája: Fény és Történet

Időpont: 2019. július 20-21.

Helyszín: Wedding Wood (Budakeszi, Erzsébet puszta, 2092)

A workshop nyelve: angol (magyar fordítás elérhető lesz)

Ha te is áhítattal figyeled Iwona Podlasińska munkásságát, akkor jó hírem van a számodra! Júliusban ugyanis Magyarországra látogat és kétnapos workshopot tart, ahol bel- és kültéri fotózára egyaránt lesz lehetőséged.

A workshopon az értékes tudásanyag elsajátítása mellett Iwonával fotózhatsz. A gyerekmodelleket természetes fényben fogjuk fotózni. Iwona bevezet minket abba, hogy hogyan közelíti meg a különböző fotózási helyzeteket, és vele együtt készíthetünk varázslatos történetmesélő képeket. Megmutatja, hogy hogyan készíti a képeit, és elmond mindent, amit érdemes tudnod a fényekről, kompozícióról, gyerekekkel való munkáról, és lépésről lépésre bemutatja, hogy hogyan is szerkesztette a leghíresebb képeit.

Ez a workshop neked való, ha:

  • tetszenek a varázslatos képek,
  • meg akarod tanulni, hogy hogyan találhatsz érdekes fényt a különböző helyzetekben,
  • szeretsz cuki gyerekekkel dolgozni és meg akarod tanulni, hogy hogyan lesznek természetesek és nyugodtak,
  • tudni akarod, hogy hogyan szerkeszthetsz lenyűgöző képeket gyorsan és hatékonyan.

Helyszín: Wedding Wood

Szükséges előképzettség a részvételhez: Tudd használni a fényképezőgépedet manuális módban és legyenek alapvető ismereteid a Lightroom és a Photoshop használatáról.

HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL: CSAK 9 RÉSZTVEVŐ JELENTKEZHET!

A workshop kiscsoportban zajlik, hogy hatékonyan tudj tanulni, nyugodt körülmények között tudj fotózni és legyen lehetőséged Iwonával személyesen is dolgozni.

Iwona workshopjai világszerte hamar betelnek, jelentkezz minél előbb!

Early Bird ár: 240 000 Ft – 2019. április 30-áig (50 000 Ft előleg fizetendő)

Április után az ár 280 000 Ft lesz.

A workshop díja szállást nem tartalmaz, de ebédet, illetve nap közbeni ellátást igen.

Ha szeretnél jelentkezni vagy bármilyen kérdésed felmerül, kérlek, keress az ingrid(kukac)dreamworldphoto.hu címen vagy a +36 30 249 8191-es telefonszámon. (Én segítek Iwonának a szervezésben.)

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Felszerelés vs. Tudás: Mi számít a fotózásban?

“Aki tud, az bármilyen eszközzel csodás képeket készít.” “Profi felszerelés nélkül nincs minőségi fotó.” Mi számít többet a fotózásban, a tudás vagy a felszerelés? Ezt az ősi dilemmát feszegetem ebben a videóban. Avagy: miért nem számít a profi fotós cucc és miért számít mégis? https://youtu.be/ze9xXz9dIcM Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>Felszerelés vs. Tudás: Mi számít a

Tovább olvasom »

Photoshop portré retus egyszerűen – Kattanjki Klubtalálkozó képszerkesztés

Megmutatom, hogyan retusálj portrét egyszerűen a Lightroom és Photoshop segítségével. A képek a Kattanjki Klubtalálkozón készültek. Köszönet Mező Blanka és Jagasics Dóra klubtagunknak, hogy megosztották velem a fotójukat ehhez a videóhoz. https://youtu.be/ZCUa8I571A8 Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>Photoshop portré retus egyszerűen – Kattanjki Klubtalálkozó képszerkesztés – A videóban elhangzó szöveg leirata:</h2> <p>Kíváncsi vagy, hogy készült ez

Tovább olvasom »

5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani

5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani a Photoshop helyett. Ha nem szeretnél sokat pepecselni az utómunkával, neked szól ez a videó tippekkel és trükkökkel! https://youtu.be/u7XBQHCPQAI Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani – A videóban elhangzó szöveg leirata:</h2> <p>Öt dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top