Iwona Podlasińska Magyarországon! – Júl. 20-21. (kiscsoportos workshop)

iwona6

A workshop témája: Fény és Történet

Időpont: 2019. július 20-21.

Helyszín: Wedding Wood (Budakeszi, Erzsébet puszta, 2092)

A workshop nyelve: angol (magyar fordítás elérhető lesz)

Ha te is áhítattal figyeled Iwona Podlasińska munkásságát, akkor jó hírem van a számodra! Júliusban ugyanis Magyarországra látogat és kétnapos workshopot tart, ahol bel- és kültéri fotózára egyaránt lesz lehetőséged.

A workshopon az értékes tudásanyag elsajátítása mellett Iwonával fotózhatsz. A gyerekmodelleket természetes fényben fogjuk fotózni. Iwona bevezet minket abba, hogy hogyan közelíti meg a különböző fotózási helyzeteket, és vele együtt készíthetünk varázslatos történetmesélő képeket. Megmutatja, hogy hogyan készíti a képeit, és elmond mindent, amit érdemes tudnod a fényekről, kompozícióról, gyerekekkel való munkáról, és lépésről lépésre bemutatja, hogy hogyan is szerkesztette a leghíresebb képeit.

Ez a workshop neked való, ha:

  • tetszenek a varázslatos képek,
  • meg akarod tanulni, hogy hogyan találhatsz érdekes fényt a különböző helyzetekben,
  • szeretsz cuki gyerekekkel dolgozni és meg akarod tanulni, hogy hogyan lesznek természetesek és nyugodtak,
  • tudni akarod, hogy hogyan szerkeszthetsz lenyűgöző képeket gyorsan és hatékonyan.

Helyszín: Wedding Wood

Szükséges előképzettség a részvételhez: Tudd használni a fényképezőgépedet manuális módban és legyenek alapvető ismereteid a Lightroom és a Photoshop használatáról.

HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL: CSAK 9 RÉSZTVEVŐ JELENTKEZHET!

A workshop kiscsoportban zajlik, hogy hatékonyan tudj tanulni, nyugodt körülmények között tudj fotózni és legyen lehetőséged Iwonával személyesen is dolgozni.

Iwona workshopjai világszerte hamar betelnek, jelentkezz minél előbb!

Early Bird ár: 240 000 Ft – 2019. április 30-áig (50 000 Ft előleg fizetendő)

Április után az ár 280 000 Ft lesz.

A workshop díja szállást nem tartalmaz, de ebédet, illetve nap közbeni ellátást igen.

Ha szeretnél jelentkezni vagy bármilyen kérdésed felmerül, kérlek, keress az ingrid(kukac)dreamworldphoto.hu címen vagy a +36 30 249 8191-es telefonszámon. (Én segítek Iwonának a szervezésben.)

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

mesterséges intelligencia fotósoknak

Barát vagy ellenség? Mesterséges intelligencia a fotózásban

Az elmúlt időszakban egyre több szó esik a mesterséges intelligenciáról (MI vagy AI, artificial intelligence), ami jelentős hatást gyakorol a fotózásra is. A változások egyrészt rettenetesen izgalmasak, másrészt viszont elképesztően ijesztőek is lehetnek a fotósok számára. Pontosan milyen megoldások érhetők el ma? Segít vagy árt a mesterséges intelligencia? Támogatja a fotósok munkáját vagy elveszi azt?

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia portré retus portrait pro portraiture luminar

Mesteri bőrretus AI technológiával? Portrait Pro, Portraiture, Luminar Neo Photoshop plugin (VIDEÓ)

Kiváltja vajon a mesterséges intelligencia a kézi megoldásokat az igényes portré retusban? A mesterséges intelligencia sorozatom harmadik részében a Portrait Pro, Portraiture, Luminar Neo Photoshop pluginok működését mutatom be. Ha szeretnél még többet tudni és lépést tartani a trendekkel, regisztrálj az áprilisi ingyenes workshopomra!  https://youtu.be/sA_atSzDzHUFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Portré retus a mesterséges intelligencia segítségével a

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia luminar photoshop

Alkoss lenyűgöző képeket az AI erejével: Luminar Neo, Photoshop Neural Filters használata (VIDEÓ)

Csodálatos fotók néhány kattintással? Vajon lehetséges? A mesterséges intelligencia sorozatom második részében Luminar Neo és a Photoshop Neural Filters AI-alapú megoldásait mutatom be. Ha szeretnél még többet tudni és lépést tartani a trendekkel, regisztrálj az áprilisi ingyenes workshopomra! https://www.youtube.com/watch?v=vPHeDR_bAuYFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Mesterséges intelligencia használata a Luminar Neo és a Photoshop Neural Filters programban –

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top