Iwona Podlasińska Magyarországon! – Júl. 20-21. (kiscsoportos workshop)

iwona6

A workshop témája: Fény és Történet

Időpont: 2019. július 20-21.

Helyszín: Wedding Wood (Budakeszi, Erzsébet puszta, 2092)

A workshop nyelve: angol (magyar fordítás elérhető lesz)

Ha te is áhítattal figyeled Iwona Podlasińska munkásságát, akkor jó hírem van a számodra! Júliusban ugyanis Magyarországra látogat és kétnapos workshopot tart, ahol bel- és kültéri fotózára egyaránt lesz lehetőséged.

A workshopon az értékes tudásanyag elsajátítása mellett Iwonával fotózhatsz. A gyerekmodelleket természetes fényben fogjuk fotózni. Iwona bevezet minket abba, hogy hogyan közelíti meg a különböző fotózási helyzeteket, és vele együtt készíthetünk varázslatos történetmesélő képeket. Megmutatja, hogy hogyan készíti a képeit, és elmond mindent, amit érdemes tudnod a fényekről, kompozícióról, gyerekekkel való munkáról, és lépésről lépésre bemutatja, hogy hogyan is szerkesztette a leghíresebb képeit.

Ez a workshop neked való, ha:

  • tetszenek a varázslatos képek,
  • meg akarod tanulni, hogy hogyan találhatsz érdekes fényt a különböző helyzetekben,
  • szeretsz cuki gyerekekkel dolgozni és meg akarod tanulni, hogy hogyan lesznek természetesek és nyugodtak,
  • tudni akarod, hogy hogyan szerkeszthetsz lenyűgöző képeket gyorsan és hatékonyan.

Helyszín: Wedding Wood

Szükséges előképzettség a részvételhez: Tudd használni a fényképezőgépedet manuális módban és legyenek alapvető ismereteid a Lightroom és a Photoshop használatáról.

HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL: CSAK 9 RÉSZTVEVŐ JELENTKEZHET!

A workshop kiscsoportban zajlik, hogy hatékonyan tudj tanulni, nyugodt körülmények között tudj fotózni és legyen lehetőséged Iwonával személyesen is dolgozni.

Iwona workshopjai világszerte hamar betelnek, jelentkezz minél előbb!

Early Bird ár: 240 000 Ft – 2019. április 30-áig (50 000 Ft előleg fizetendő)

Április után az ár 280 000 Ft lesz.

A workshop díja szállást nem tartalmaz, de ebédet, illetve nap közbeni ellátást igen.

Ha szeretnél jelentkezni vagy bármilyen kérdésed felmerül, kérlek, keress az ingrid(kukac)dreamworldphoto.hu címen vagy a +36 30 249 8191-es telefonszámon. (Én segítek Iwonának a szervezésben.)

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

kutatás fotósokról

Mikor lesz eredménye a hazai fotósokról szóló kutatásnak?

Talán már láttad, hogy a Fotoplusszal közösen felmérést végzünk a profi és amatőr fotósok helyzetéről, mert ilyen még nem volt Magyarországon! Ha még nem tetted, kérjük, hogy töltsd ki! Mindössze 6 percet vesz igénybe, ugye rá tudsz szánni ennyit? Az adatfelvétel 2022. augusztus 31. éjfélig zajlik majd, ezt követően dolgozzuk fel és értékeljük ki az eredményeket. Legkésőbb

Tovább olvasom »
fotós vállalkozás üzleti szempontok

Hogyan tovább fotós vállalkozóként? Üzleti és marketing szempontok, amiket MOST kell átgondolnod

Rendesen ránk járt a rúd az utóbbi években: vírus, háború, infláció… A jelenlegi gazdasági helyzet, illetve a KATA adózás átalakulása miatt szinte mindenkinek az újratervezésen kell gondokodnia. Ha bizonytalan vagy, hogy hogyan tovább fotós vállalkozóként, akkor neked szól ez a bejegyzés. Változó adózási környezet: nem a fényképészet a legnagyobb vesztes Az előző bejegyzésemben két adótanácsadó

Tovább olvasom »
KATA adózás változása - fotósok

Mit jelent fotósként a KATA adó változása és hogyan tovább?

Egy ideje már lógott a levegőben, hogy ismét változni fog a KATA, azaz a kisadózó vállalkozások tételes adója. De ennyire hirtelen és drámai változásra senki sem számított. Ebben a cikkben összefoglalom, hogy fotósként mit kell tudnod erről a témáról! A cikket az új hírek, esetleges változások fényében folyamatosan frissítem. Utolsó frissítés: 2022.07.18. 23:50 Miért fontos

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top