Iwona Podlasińska Magyarországon! – Júl. 20-21. (kiscsoportos workshop)

iwona6

A workshop témája: Fény és Történet

Időpont: 2019. július 20-21.

Helyszín: Wedding Wood (Budakeszi, Erzsébet puszta, 2092)

A workshop nyelve: angol (magyar fordítás elérhető lesz)

Ha te is áhítattal figyeled Iwona Podlasińska munkásságát, akkor jó hírem van a számodra! Júliusban ugyanis Magyarországra látogat és kétnapos workshopot tart, ahol bel- és kültéri fotózára egyaránt lesz lehetőséged.

A workshopon az értékes tudásanyag elsajátítása mellett Iwonával fotózhatsz. A gyerekmodelleket természetes fényben fogjuk fotózni. Iwona bevezet minket abba, hogy hogyan közelíti meg a különböző fotózási helyzeteket, és vele együtt készíthetünk varázslatos történetmesélő képeket. Megmutatja, hogy hogyan készíti a képeit, és elmond mindent, amit érdemes tudnod a fényekről, kompozícióról, gyerekekkel való munkáról, és lépésről lépésre bemutatja, hogy hogyan is szerkesztette a leghíresebb képeit.

Ez a workshop neked való, ha:

  • tetszenek a varázslatos képek,
  • meg akarod tanulni, hogy hogyan találhatsz érdekes fényt a különböző helyzetekben,
  • szeretsz cuki gyerekekkel dolgozni és meg akarod tanulni, hogy hogyan lesznek természetesek és nyugodtak,
  • tudni akarod, hogy hogyan szerkeszthetsz lenyűgöző képeket gyorsan és hatékonyan.

Helyszín: Wedding Wood

Szükséges előképzettség a részvételhez: Tudd használni a fényképezőgépedet manuális módban és legyenek alapvető ismereteid a Lightroom és a Photoshop használatáról.

HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL: CSAK 9 RÉSZTVEVŐ JELENTKEZHET!

A workshop kiscsoportban zajlik, hogy hatékonyan tudj tanulni, nyugodt körülmények között tudj fotózni és legyen lehetőséged Iwonával személyesen is dolgozni.

Iwona workshopjai világszerte hamar betelnek, jelentkezz minél előbb!

Early Bird ár: 240 000 Ft – 2019. április 30-áig (50 000 Ft előleg fizetendő)

Április után az ár 280 000 Ft lesz.

A workshop díja szállást nem tartalmaz, de ebédet, illetve nap közbeni ellátást igen.

Ha szeretnél jelentkezni vagy bármilyen kérdésed felmerül, kérlek, keress az ingrid(kukac)dreamworldphoto.hu címen vagy a +36 30 249 8191-es telefonszámon. (Én segítek Iwonának a szervezésben.)

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Exif

Milyen beállításokkal készült ez a fotó? Avagy: mire jó az EXIF és mire nem (VIDEO)

A kezdő fotósok egyik leggyakoribb kérdése, hogy milyen felszereléssel és beállításokkal készült egy fénykép. Sokszor pedzegettem már, hogy ez nem a legfontosabb kérdés egy fotóval kapcsolatban, de érdemes megnézni, hogy honnan tudhatók meg ezek az adatok, mire jók és mire nem. https://www.youtube.com/watch?v=dEWt6-XXsFEFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Milyen beállításokkal készült ez a fotó? Avagy: mire jó az

Tovább olvasom »
5 hiba, amit ne kövess el photoshopban

5 Photoshop hiba, amit ne kövess el! (VIDEÓ)

Kezdő és akár haladó fotósként is könnyű beleesni ebbe az 5 utómunka hibába. Mutatom azt is, hogy hogyan kerüld el őket! https://youtu.be/FnctKLZ6znwFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? 5 Photoshop hiba, amit ne kövess el! A videóban elhangzó szöveg leirata <p>Mik azok a képszerkesztési hibák, amik azonnal elárulják, hogy kezdő vagy a fotózásban? Ha érdekel a fotózás és

Tovább olvasom »
photoshop lightroom újdonságok

Képgenerálás Photoshopban és háttérelmosás Lightroomban (VIDEÓ)

Lightroom és Photoshop újdonságok, amikről fotósként tudnod kell! Háttér elmosása utólag, illetve a képek javítása, átalakítása néhány kattintással a mesterséges intelligencia segítségével! A Lens Blur és Point Color használata Lighroomban és a Generative Fill és Expand alkalmazása Photoshopban. Mit szólsz ezekhez a funkciókhoz? https://youtu.be/V8pdzwb8BO0Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? Képgenerálás Photoshopban és háttérelmosás Lightroomban a videóban elhangzó

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top