Iwona Podlasińska Magyarországon! – Júl. 20-21. (kiscsoportos workshop)

iwona6

A workshop témája: Fény és Történet

Időpont: 2019. július 20-21.

Helyszín: Wedding Wood (Budakeszi, Erzsébet puszta, 2092)

A workshop nyelve: angol (magyar fordítás elérhető lesz)

Ha te is áhítattal figyeled Iwona Podlasińska munkásságát, akkor jó hírem van a számodra! Júliusban ugyanis Magyarországra látogat és kétnapos workshopot tart, ahol bel- és kültéri fotózára egyaránt lesz lehetőséged.

A workshopon az értékes tudásanyag elsajátítása mellett Iwonával fotózhatsz. A gyerekmodelleket természetes fényben fogjuk fotózni. Iwona bevezet minket abba, hogy hogyan közelíti meg a különböző fotózási helyzeteket, és vele együtt készíthetünk varázslatos történetmesélő képeket. Megmutatja, hogy hogyan készíti a képeit, és elmond mindent, amit érdemes tudnod a fényekről, kompozícióról, gyerekekkel való munkáról, és lépésről lépésre bemutatja, hogy hogyan is szerkesztette a leghíresebb képeit.

Ez a workshop neked való, ha:

  • tetszenek a varázslatos képek,
  • meg akarod tanulni, hogy hogyan találhatsz érdekes fényt a különböző helyzetekben,
  • szeretsz cuki gyerekekkel dolgozni és meg akarod tanulni, hogy hogyan lesznek természetesek és nyugodtak,
  • tudni akarod, hogy hogyan szerkeszthetsz lenyűgöző képeket gyorsan és hatékonyan.

Helyszín: Wedding Wood

Szükséges előképzettség a részvételhez: Tudd használni a fényképezőgépedet manuális módban és legyenek alapvető ismereteid a Lightroom és a Photoshop használatáról.

HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐK EL: CSAK 9 RÉSZTVEVŐ JELENTKEZHET!

A workshop kiscsoportban zajlik, hogy hatékonyan tudj tanulni, nyugodt körülmények között tudj fotózni és legyen lehetőséged Iwonával személyesen is dolgozni.

Iwona workshopjai világszerte hamar betelnek, jelentkezz minél előbb!

Early Bird ár: 240 000 Ft – 2019. április 30-áig (50 000 Ft előleg fizetendő)

Április után az ár 280 000 Ft lesz.

A workshop díja szállást nem tartalmaz, de ebédet, illetve nap közbeni ellátást igen.

Ha szeretnél jelentkezni vagy bármilyen kérdésed felmerül, kérlek, keress az ingrid(kukac)dreamworldphoto.hu címen vagy a +36 30 249 8191-es telefonszámon. (Én segítek Iwonának a szervezésben.)

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

karácsonyi portré készítése otthon - gyerekfotózás természetes fénnyel

Karácsonyi portréfotók készítése otthon

Hogyan lehet otthoni körülmények között szép karácsonyi fotókat készíteni? Kiderül a videóból! Felszerelés választása, gépbeállítások, a fények használata és sok-sok ötlet, hogy milyen képeket készíts. https://www.youtube.com/watch?v=-UyoAietpvIFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Karácsonyi portréfotózás otthon, természetes fénnyel – A videóban elhangzó szöveg leirata Ezúttal otthoni körülmények között fogunk karácsonyi portrét készíteni. Szia, én Ihász Ingrid vagyok, és hogyha

Tovább olvasom »
Photoshop tanfolyam fotósoknak

A legnagyobb hiba, amit a Photoshoppal elkövettem

Ha még nem kerültél szorosabb barátságba a Photoshoppal, nem vagy egyedül. Amikor egyetemistaként a 2000-es években elkezdtem használni ezt a programot, iszonyatosan sok bosszúságot okozott. Az a helyzet ugyanis, hogy a Photoshop egyáltalán nem felhasználóbarát program. Ha előzetes ismeretek nélkül kezded el használni, akkor nagyon nehéz átlátni a működését. Annak idején nem egyszer záram be

Tovább olvasom »
Ihász Ingrid: fotós marketing kézikönyv

Vallomás: Ezért született a könyvem (Marketingiránytű fotósoknak)

Végre elkészült a könyvem, már csak a nyomdára várunk. Tűkön ülök, hogy kézbe vehessem! A “marketingszöveg” fent van a könyv oldalán, itt most arról szeretnék írni egy kicsit, hogy miért is született meg. Bevallom, a végére már egyre többször kérdezgettem magamtól, hogy biztosan akartam-e ezt az egészet. Amikor az ezredik korrektúrát bogarásztam. Amikor a sokadik éjszaka

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top