Ötletek: A legjobb fotóhelyszínek Budapesten családi és gyerekfotókhoz

dreamworldphotohu-gyerekfotozas-fotohelyszin-inspiracio

A kültéri családi és gyerekfotózásoknál (is) mindig nagy kérdés, hogy mi legyen a helyszín, hol érdemes fotózni. Budapesten rengeteg könnyen megközelíthető, fantasztikus hely van, ebből hozok most nektek egy kis összeállítást inspirációképpen. Ahogyan tudjátok, én szeretem a változatosságot a helyszínekben is, de vannak olyan helyek, ahova szívesen elmegyek újra és újra.

Kopaszi-gát

Duna-part, nagy rétek, keretező környezet vagy izgalmas épületek? Itt megtalálhatsz mindent, ami egy változatos fotósorozat készítéséhez szükséges. Bár számolni kell némi sétával, azért nem vészes, akár az egész terület bejárható.

Margit-sziget

Szintén változatos helyszín, nagyon kedvelem például a Japán-kertet. Érdemes előre kitalálni, hogy hol szeretnél fotózni, mert attól függően érdemes megközelíteni. Ahhoz túl nagy, hogy könnyedén bejárható legyen.

Pasaréti erdő, macis játszótér

Tőlünk karnyújtásnyira található, ezért is szívesen keresem fel ezt a részt. Csak leparkolunk a macis játszótérnél, és máris az erdőben lehetünk!

 

Apáthy-szikla

Szintén Pasaréten található, izgalmas, látványos helyszín. Vékony ösvények vezetnek és szabadon áll a szikla, így kizárólag nagyobb gyerekkel és felnőttel ajánlott! Ha bemegyünk az erdőbe, újabb izgalmas területeket találhatunk.

Vár

A Várnegyedet talán senkinek sem kell bemutatni, varázslatos utcák és terek mindenütt. Ha igazi klasszikus budapesti hangulatot keresel, remek választás!

Várkert Bazár

Szintén remek fotóhelyszín, arra azonban érdemes figyelni, hogy a fotózáshoz előzetes engedélyre van szükség.

Normafa

Könnyen megközelíthető, erdős-mezős terület, igazi jó kis kiránduló és fotóhelyszín. Ahogyan a legtöbb népszerű helyet, ezt is inkább hétköznap érdemes fotózás céljából felkeresni.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

kutatás fotósokról

Mikor lesz eredménye a hazai fotósokról szóló kutatásnak?

Talán már láttad, hogy a Fotoplusszal közösen felmérést végzünk a profi és amatőr fotósok helyzetéről, mert ilyen még nem volt Magyarországon! Ha még nem tetted, kérjük, hogy töltsd ki! Mindössze 6 percet vesz igénybe, ugye rá tudsz szánni ennyit? Az adatfelvétel 2022. augusztus 31. éjfélig zajlik majd, ezt követően dolgozzuk fel és értékeljük ki az eredményeket. Legkésőbb

Tovább olvasom »
fotós vállalkozás üzleti szempontok

Hogyan tovább fotós vállalkozóként? Üzleti és marketing szempontok, amiket MOST kell átgondolnod

Rendesen ránk járt a rúd az utóbbi években: vírus, háború, infláció… A jelenlegi gazdasági helyzet, illetve a KATA adózás átalakulása miatt szinte mindenkinek az újratervezésen kell gondokodnia. Ha bizonytalan vagy, hogy hogyan tovább fotós vállalkozóként, akkor neked szól ez a bejegyzés. Változó adózási környezet: nem a fényképészet a legnagyobb vesztes Az előző bejegyzésemben két adótanácsadó

Tovább olvasom »
KATA adózás változása - fotósok

Mit jelent fotósként a KATA adó változása és hogyan tovább?

Egy ideje már lógott a levegőben, hogy ismét változni fog a KATA, azaz a kisadózó vállalkozások tételes adója. De ennyire hirtelen és drámai változásra senki sem számított. Ebben a cikkben összefoglalom, hogy fotósként mit kell tudnod erről a témáról! A cikket az új hírek, esetleges változások fényében folyamatosan frissítem. Utolsó frissítés: 2022.07.18. 23:50 Miért fontos

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top