Ötletek: A legjobb fotóhelyszínek Budapesten családi és gyerekfotókhoz

dreamworldphotohu-gyerekfotozas-fotohelyszin-inspiracio

A kültéri családi és gyerekfotózásoknál (is) mindig nagy kérdés, hogy mi legyen a helyszín, hol érdemes fotózni. Budapesten rengeteg könnyen megközelíthető, fantasztikus hely van, ebből hozok most nektek egy kis összeállítást inspirációképpen. Ahogyan tudjátok, én szeretem a változatosságot a helyszínekben is, de vannak olyan helyek, ahova szívesen elmegyek újra és újra.

Kopaszi-gát

Duna-part, nagy rétek, keretező környezet vagy izgalmas épületek? Itt megtalálhatsz mindent, ami egy változatos fotósorozat készítéséhez szükséges. Bár számolni kell némi sétával, azért nem vészes, akár az egész terület bejárható.

Margit-sziget

Szintén változatos helyszín, nagyon kedvelem például a Japán-kertet. Érdemes előre kitalálni, hogy hol szeretnél fotózni, mert attól függően érdemes megközelíteni. Ahhoz túl nagy, hogy könnyedén bejárható legyen.

Pasaréti erdő, macis játszótér

Tőlünk karnyújtásnyira található, ezért is szívesen keresem fel ezt a részt. Csak leparkolunk a macis játszótérnél, és máris az erdőben lehetünk!

 

Apáthy-szikla

Szintén Pasaréten található, izgalmas, látványos helyszín. Vékony ösvények vezetnek és szabadon áll a szikla, így kizárólag nagyobb gyerekkel és felnőttel ajánlott! Ha bemegyünk az erdőbe, újabb izgalmas területeket találhatunk.

Vár

A Várnegyedet talán senkinek sem kell bemutatni, varázslatos utcák és terek mindenütt. Ha igazi klasszikus budapesti hangulatot keresel, remek választás!

Várkert Bazár

Szintén remek fotóhelyszín, arra azonban érdemes figyelni, hogy a fotózáshoz előzetes engedélyre van szükség.

Normafa

Könnyen megközelíthető, erdős-mezős terület, igazi jó kis kiránduló és fotóhelyszín. Ahogyan a legtöbb népszerű helyet, ezt is inkább hétköznap érdemes fotózás céljából felkeresni.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Mesterséges intelligencia midjourney magyarul

Így használd a Midjourney AI képgenerátort! Magyar nyelvű útmutató (VIDEÓ)

A mesterséges intelligencia világának legizgalmasabb és egyben legijesztőbb tagjai a képgenerátorok, amelyek szöveges parancsok alapján “alkotnak”. A mesterséges intelligencia sorozatom negyedik részében a Midjourney alap használatát mutatom be lépésről lépésre. Ha eddig túl bonyolultnak tűnt a számodra, neked szól ez a videó. Ha szeretnél még többet tudni és lépést tartani a trendekkel, regisztrálj az áprilisi

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia fotósoknak

Barát vagy ellenség? Mesterséges intelligencia a fotózásban

Az elmúlt időszakban egyre több szó esik a mesterséges intelligenciáról (MI vagy AI, artificial intelligence), ami jelentős hatást gyakorol a fotózásra is. A változások egyrészt rettenetesen izgalmasak, másrészt viszont elképesztően ijesztőek is lehetnek a fotósok számára. Pontosan milyen megoldások érhetők el ma? Segít vagy árt a mesterséges intelligencia? Támogatja a fotósok munkáját vagy elveszi azt?

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia portré retus portrait pro portraiture luminar

Mesteri bőrretus AI technológiával? Portrait Pro, Portraiture, Luminar Neo Photoshop plugin (VIDEÓ)

Kiváltja vajon a mesterséges intelligencia a kézi megoldásokat az igényes portré retusban? A mesterséges intelligencia sorozatom harmadik részében a Portrait Pro, Portraiture, Luminar Neo Photoshop pluginok működését mutatom be. Ha szeretnél még többet tudni és lépést tartani a trendekkel, regisztrálj az áprilisi ingyenes workshopomra!  https://youtu.be/sA_atSzDzHUFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Portré retus a mesterséges intelligencia segítségével a

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top