Ötletek: A legjobb fotóhelyszínek Budapesten családi és gyerekfotókhoz

dreamworldphotohu-gyerekfotozas-fotohelyszin-inspiracio

A kültéri családi és gyerekfotózásoknál (is) mindig nagy kérdés, hogy mi legyen a helyszín, hol érdemes fotózni. Budapesten rengeteg könnyen megközelíthető, fantasztikus hely van, ebből hozok most nektek egy kis összeállítást inspirációképpen. Ahogyan tudjátok, én szeretem a változatosságot a helyszínekben is, de vannak olyan helyek, ahova szívesen elmegyek újra és újra.

Kopaszi-gát

Duna-part, nagy rétek, keretező környezet vagy izgalmas épületek? Itt megtalálhatsz mindent, ami egy változatos fotósorozat készítéséhez szükséges. Bár számolni kell némi sétával, azért nem vészes, akár az egész terület bejárható.

Margit-sziget

Szintén változatos helyszín, nagyon kedvelem például a Japán-kertet. Érdemes előre kitalálni, hogy hol szeretnél fotózni, mert attól függően érdemes megközelíteni. Ahhoz túl nagy, hogy könnyedén bejárható legyen.

Pasaréti erdő, macis játszótér

Tőlünk karnyújtásnyira található, ezért is szívesen keresem fel ezt a részt. Csak leparkolunk a macis játszótérnél, és máris az erdőben lehetünk!

 

Apáthy-szikla

Szintén Pasaréten található, izgalmas, látványos helyszín. Vékony ösvények vezetnek és szabadon áll a szikla, így kizárólag nagyobb gyerekkel és felnőttel ajánlott! Ha bemegyünk az erdőbe, újabb izgalmas területeket találhatunk.

Vár

A Várnegyedet talán senkinek sem kell bemutatni, varázslatos utcák és terek mindenütt. Ha igazi klasszikus budapesti hangulatot keresel, remek választás!

Várkert Bazár

Szintén remek fotóhelyszín, arra azonban érdemes figyelni, hogy a fotózáshoz előzetes engedélyre van szükség.

Normafa

Könnyen megközelíthető, erdős-mezős terület, igazi jó kis kiránduló és fotóhelyszín. Ahogyan a legtöbb népszerű helyet, ezt is inkább hétköznap érdemes fotózás céljából felkeresni.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Stresszlevezetés

Kattanjki: fotózd ki magadból a feszültséget! (VIDEÓ)

Neked szól ez a videó, ha nehezen találsz időt a fotózásra az életedben. A videóban bemutatom, hogyan teheted a fotózást, mint stresszlevezetést az életed részévé. Jelentkezz az értesítőre, hogy ne maradj le a Kattanjki Klub nyitásáról! <h2>Kattanjki: fotózd ki magadból a feszültséget! – A videóban elhangzó szöveg leirata</h2> <p>A fotózás csak a fontos pillanatok megörökítésére

Tovább olvasom »
Családi történetek

Családi történetek a lencsén keresztül: Így örökítsd meg a hétköznapokat (VIDEÓ)

Ebben a videóban 3 tippet hoztam ahhoz, hogy némi előkészítéssel és irányítással te is megőrizhesd a valódi érzéseket, hangulatokat, arckifejezéseket. Jelentkezz az értesítőre, hogy ne maradj le a Kattanjki Klub nyitásáról! <h2>Családi történetek a lencsén keresztül: Így örökítsd meg a hétköznapokat – A videóban elhangzó szöveg leirata</h2> <p>Gondoltál már arra, hogy a családi élet tele

Tovább olvasom »
Kreatív fotózás

Kreatív fotózás: fedezd fel a csodát a mindennapokban (VIDEÓ)

Ebben a videóban három tippet kapsz arra, hogy hogy válhat a hétköznapiból kreatív alkotás. Jelentkezz az értesítőre, hogy ne maradj le a Kattanjki Klub nyitásáról! <h2>Kreatív fotózás: fedezd fel a csodát a mindennapokban – A videóban elhangzó szöveg leirata<br></h2> <p>Fedezd fel a kreativitásod a fotózáson keresztül! Sokan úgy érzik, hogy nekik nincs érzékük a fotózáshoz,

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top