Mennyit lehet ma Magyarországon keresni a fotózással? (1. Marketing kávé) 🔒

marketing kávé fotósoknak Ingriddel

Az 1. Marketing kávé online workshop témája: Mennyit lehet ma Magyarországon keresni a fotózással? Ha érdekel, fizess elő a marketing.dreamworldphoto.hu oldalon! Az előfizetésed időtartama alatt az összes korábbi anyaghoz is hozzáférsz.

 • Mennyit kérjek a fotózásokért, ha ebből szeretnék élni?
 • Milyen bevételi lehetőségek vannak és milyen kiadásokkal kell számolni?
 • Hogyan készítsek üzleti tervet?

Időpont: 2021. április 30. (péntek), 14.00 órától
Helyszín: Zoom meeting (visszanézhető!)

Ha érdekel, fizess elő a marketing.dreamworldphoto.hu oldalon! Az előfizetésed időtartama alatt az összes korábbi anyaghoz is hozzáférsz.

Facebook csoport:

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

📷 Régen és most: Szipál Péter

Teljesen más egy olyan fotóssal beszélgetni, aki már 53 éve van a pályán. Óriási megtiszteltetés volt, hogy telefonon beszélhettem Szipál Péterrel. Miközben beszélgettünk, az volt az érzésem, hogy órákig tudnám hallgatni a történeteit. Sajnos annyi ideje nem volt, de a rengeteg teendője mellett szakított arra időt, hogy részt vegyen a projektünkben és néhány gondolattal segítsen

Tovább olvasom »
új fényképezőgép és objektív

6 ok, ami miatt ne vegyél új fényképezőgépet vagy objektívet!

El szeretnél kezdeni komolyabban fotózni és kellene egy jobb gép vagy objektív? Esetleg már fotózol egy ideje és úgy érzed, kinőtted azt, ami van? A bejegyzés célja, hogy gondold át egy kicsit, hogy tényleg szükséged van-e rá, hogy ne költs feleslegesen. Vagy legalább tudatosítsd magadban, ha érzelmi alapon döntöttél. Szóval nézzük meg, hogy szerintem mikor

Tovább olvasom »
kattanjki régen és most Persenen

📷 Régen és most: Denis Persenen

Denis Persenen az egyik leghíresebb lifestyle családi fotós Oroszországban, és állíthatom, hogy a világon is rengetegen ismerik és elismerik a munkásságát. Volt szerencsém tőle több ízben is tanulni. Annak ellenére, hogy csak online “találkoztunk”, a személyisége még a videóin és az élő adásain keresztül is átütött. Hihetlenül őszinte és érzékeny ember, az életigenlése pedig átragad

Tovább olvasom »

10 thoughts on “Mennyit lehet ma Magyarországon keresni a fotózással? (1. Marketing kávé) 🔒”

 1. Edina Mészáros-Biró

  Vettem már részt hasonlón, de ez sokkal jobban tetszik, Ingrid nagyon jókat mond, és szuper, hogy lehet közben kérdezni, hozzáfűzni. 🙂 Ráadásul az ára is barátságos. Örülök, hogy megtaláltam. 🙂

  1. Szomor Dalma

   Azért jelentkeztem a kurzusra, mert a marketing rész a mumusom. Alkotó emberként inkább a kreatív projektekbe és a gyakorlati részekbe tudok belemerülni.. Nem szeretek adminisztrációval, szöveg írással, posztolással és marketinggel foglalkozni. Többször próbáltam olvasni róla, mert tudom, hogy fontos lenne, de eddig untatott… Ingrid viszont egyszerűen, érthetően adja át a szükséges tudást. Magam is meglepődtem, hogy mennyire élvezem a kurzust. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Hasznos, érthető és igazán értékes kurzust sikerült össze raknod Ingrid! Köszi!

 2. Klausz Krisztina

  Jelenleg OKJ-s fotótanfolyamra járok és mire végzek szeretnék magabiztosan mozogni a marketing világában. A mai online világban fontosnak tartom a minőségi posztokat, amelyek legyenek hitelesek. A fotóim mellé a szöveg megírása nem tartozik az erősségeim közé, mint ahogy a pénzügyi tervezés sem.
  A vállalkozásom elindításához elengedhetetlenül szükségesnek tartom azt is, hogy tisztában legyek azzal, hogy milyen anyagi költségek, váratlan kiadások fognak felmerülni.
  Ingrid a tőle megszokott módon lépésről-lépésre, érthetően építi fel és magyarázza el a marketinggel kapcsolatos dolgokat (árképzés, ügyfélszerzés, hirdetés, stb.). Már várom a következő alkalmat. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Köszönöm Ingrid!

Szólj hozzá!

Scroll to Top