Végre a kezembe vehettem a könyvemet! – Marketingiránytű fotósoknak

Ihász Ingrid: Marketingiránytű fotósoknak könyv

Csodálatos érzés végre tényleg a kezembe venni a könyvemet! Arról beszélek a videóban, hogy mi mindent tanulhatsz meg a Marketingiránytű fotósoknak könyvből. Hálás köszönet a Fotoplus-nak, hogy támogatta a könyv megjelenését!

Feliratkoztál már a YouTube csatornámra?

Marketingiránytű fotósoknak - A videóban elhangzó szöveg leirata

Többet költesz a fotózásra, mint amennyit keresel vele, és ezen szeretnél változtatni? Neked szól a könyvem.

Szia, én Ihász Ingrid vagyok, és hogyha érdekel a fotózás és az utómunka, akkor kövesd a csatornámat!

Végre elkészült a könyvem a Marketingiránytű fotósoknak. Így néz ki: A5-ös méretű, 268 oldal és tömény tartalom, tehát nem képekkel, meg screenshotokkal van felhabosítva.

Egy négylépéses marketing keretrendszert mutatok be benne. Ennek megfelelően négy fejezetre is tagolódik a könyv. Minden lépéshez tartozik egy darab fókusz kulcsszó, illetve három darab kérdés, és mindegyiket segítek megválaszolni.

Az első három fejezet a gondolkodásról és a tervezésről szól, a negyedik pedig a megvalósításról. Terjedelemben viszont ez az utolsó fejezet teszi ki a könyvnek az egyharmadát.

És hogy miért pont én beszélek erről? 2005 óta foglalkozom digitális marketinggel. És a mai napig emlékszem rá, hogy mennyire kínlódtam az elején, hogy összeálljon a kép. Ha érdekel, hogy milyen cégeknél dolgoztam, akkor azt meg tudod nézni a Linkedinen, most nem szeretnélek untatni vele.

Ami a fotózást illeti, először csak hobbi volt a számomra, 2017-ben kezdtem el vele üzletszerűen foglalkozni.

A második időszak, amikor vért izzadtam, az az volt, amikor megpróbáltam a profi marketing módszereket lefordítani az egyéni vállalkozás lehetőségeire. Megszenvedtem vele, hogy neked már ne kelljen.

2021 tavaszán indítottam el a marketinges kurzusomat, kifejezetten fotósoknak a Marketing kávét. És a könyvemben már nagyban támaszkodom ennek a tapasztalataira is.

Több olyan fotósnak az inspiráló történetét olvashatod a könyvben, akik jártak a kurzusra, vagy egyéni tanácsadáson vettek részt nálam.

Na, de hogy miről is szólnak az egyes fejezetek. Az első az önvizsgálatról szól, a második az ideális ügyfél meghatározásáról. A harmadik fejezet a stratégiai rész, amikor megtervezed, hogy az év során mikor miből lesz bevételed. A negyedik fejezet pedig még több konkrét példával, esettanulmánnyal, ajánlott eszközzel szolgál.

A könyv nagy része teljesen örökzöld tudás, tehát nemcsak most tudod használni és nemcsak fotós vállalkozáshoz, hanem igazából bármilyenhez.

A könyvről további infókat a marketing.dreamworldphoto.hu/konyv oldalon találsz.

Azt az összeget, amibe kerül, szentül hiszem, hogy nem lehet okosabban elkölteni.

Érdemes megnézni a további lehetőségeket is, hogyha szeretnél minél gyorsabban és hatékonyabban haladni.

Ha bármilyen kérdésed felmerült a könyvvel kapcsolatban, akkor írd meg nyugodtan kommentben igyekszem rá válaszolni, ha pedig másnak is hasznos lehet, akkor légyszi ajánld neki.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Exif

Milyen beállításokkal készült ez a fotó? Avagy: mire jó az EXIF és mire nem (VIDEO)

A kezdő fotósok egyik leggyakoribb kérdése, hogy milyen felszereléssel és beállításokkal készült egy fénykép. Sokszor pedzegettem már, hogy ez nem a legfontosabb kérdés egy fotóval kapcsolatban, de érdemes megnézni, hogy honnan tudhatók meg ezek az adatok, mire jók és mire nem. https://www.youtube.com/watch?v=dEWt6-XXsFEFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Milyen beállításokkal készült ez a fotó? Avagy: mire jó az

Tovább olvasom »
5 hiba, amit ne kövess el photoshopban

5 Photoshop hiba, amit ne kövess el! (VIDEÓ)

Kezdő és akár haladó fotósként is könnyű beleesni ebbe az 5 utómunka hibába. Mutatom azt is, hogy hogyan kerüld el őket! https://youtu.be/FnctKLZ6znwFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? 5 Photoshop hiba, amit ne kövess el! A videóban elhangzó szöveg leirata <p>Mik azok a képszerkesztési hibák, amik azonnal elárulják, hogy kezdő vagy a fotózásban? Ha érdekel a fotózás és

Tovább olvasom »
photoshop lightroom újdonságok

Képgenerálás Photoshopban és háttérelmosás Lightroomban (VIDEÓ)

Lightroom és Photoshop újdonságok, amikről fotósként tudnod kell! Háttér elmosása utólag, illetve a képek javítása, átalakítása néhány kattintással a mesterséges intelligencia segítségével! A Lens Blur és Point Color használata Lighroomban és a Generative Fill és Expand alkalmazása Photoshopban. Mit szólsz ezekhez a funkciókhoz? https://youtu.be/V8pdzwb8BO0Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? Képgenerálás Photoshopban és háttérelmosás Lightroomban a videóban elhangzó

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top