Végre a kezembe vehettem a könyvemet! – Marketingiránytű fotósoknak

Ihász Ingrid: Marketingiránytű fotósoknak könyv

Csodálatos érzés végre tényleg a kezembe venni a könyvemet! Arról beszélek a videóban, hogy mi mindent tanulhatsz meg a Marketingiránytű fotósoknak könyvből. Hálás köszönet a Fotoplus-nak, hogy támogatta a könyv megjelenését!

Feliratkoztál már a YouTube csatornámra?

Marketingiránytű fotósoknak - A videóban elhangzó szöveg leirata

Többet költesz a fotózásra, mint amennyit keresel vele, és ezen szeretnél változtatni? Neked szól a könyvem.

Szia, én Ihász Ingrid vagyok, és hogyha érdekel a fotózás és az utómunka, akkor kövesd a csatornámat!

Végre elkészült a könyvem a Marketingiránytű fotósoknak. Így néz ki: A5-ös méretű, 268 oldal és tömény tartalom, tehát nem képekkel, meg screenshotokkal van felhabosítva.

Egy négylépéses marketing keretrendszert mutatok be benne. Ennek megfelelően négy fejezetre is tagolódik a könyv. Minden lépéshez tartozik egy darab fókusz kulcsszó, illetve három darab kérdés, és mindegyiket segítek megválaszolni.

Az első három fejezet a gondolkodásról és a tervezésről szól, a negyedik pedig a megvalósításról. Terjedelemben viszont ez az utolsó fejezet teszi ki a könyvnek az egyharmadát.

És hogy miért pont én beszélek erről? 2005 óta foglalkozom digitális marketinggel. És a mai napig emlékszem rá, hogy mennyire kínlódtam az elején, hogy összeálljon a kép. Ha érdekel, hogy milyen cégeknél dolgoztam, akkor azt meg tudod nézni a Linkedinen, most nem szeretnélek untatni vele.

Ami a fotózást illeti, először csak hobbi volt a számomra, 2017-ben kezdtem el vele üzletszerűen foglalkozni.

A második időszak, amikor vért izzadtam, az az volt, amikor megpróbáltam a profi marketing módszereket lefordítani az egyéni vállalkozás lehetőségeire. Megszenvedtem vele, hogy neked már ne kelljen.

2021 tavaszán indítottam el a marketinges kurzusomat, kifejezetten fotósoknak a Marketing kávét. És a könyvemben már nagyban támaszkodom ennek a tapasztalataira is.

Több olyan fotósnak az inspiráló történetét olvashatod a könyvben, akik jártak a kurzusra, vagy egyéni tanácsadáson vettek részt nálam.

Na, de hogy miről is szólnak az egyes fejezetek. Az első az önvizsgálatról szól, a második az ideális ügyfél meghatározásáról. A harmadik fejezet a stratégiai rész, amikor megtervezed, hogy az év során mikor miből lesz bevételed. A negyedik fejezet pedig még több konkrét példával, esettanulmánnyal, ajánlott eszközzel szolgál.

A könyv nagy része teljesen örökzöld tudás, tehát nemcsak most tudod használni és nemcsak fotós vállalkozáshoz, hanem igazából bármilyenhez.

A könyvről további infókat a marketing.dreamworldphoto.hu/konyv oldalon találsz.

Azt az összeget, amibe kerül, szentül hiszem, hogy nem lehet okosabban elkölteni.

Érdemes megnézni a további lehetőségeket is, hogyha szeretnél minél gyorsabban és hatékonyabban haladni.

Ha bármilyen kérdésed felmerült a könyvvel kapcsolatban, akkor írd meg nyugodtan kommentben igyekszem rá válaszolni, ha pedig másnak is hasznos lehet, akkor légyszi ajánld neki.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Felszerelés vs. Tudás: Mi számít a fotózásban?

“Aki tud, az bármilyen eszközzel csodás képeket készít.” “Profi felszerelés nélkül nincs minőségi fotó.” Mi számít többet a fotózásban, a tudás vagy a felszerelés? Ezt az ősi dilemmát feszegetem ebben a videóban. Avagy: miért nem számít a profi fotós cucc és miért számít mégis? https://youtu.be/ze9xXz9dIcM Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>Felszerelés vs. Tudás: Mi számít a

Tovább olvasom »

Photoshop portré retus egyszerűen – Kattanjki Klubtalálkozó képszerkesztés

Megmutatom, hogyan retusálj portrét egyszerűen a Lightroom és Photoshop segítségével. A képek a Kattanjki Klubtalálkozón készültek. Köszönet Mező Blanka és Jagasics Dóra klubtagunknak, hogy megosztották velem a fotójukat ehhez a videóhoz. https://youtu.be/ZCUa8I571A8 Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>Photoshop portré retus egyszerűen – Kattanjki Klubtalálkozó képszerkesztés – A videóban elhangzó szöveg leirata:</h2> <p>Kíváncsi vagy, hogy készült ez

Tovább olvasom »

5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani

5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani a Photoshop helyett. Ha nem szeretnél sokat pepecselni az utómunkával, neked szól ez a videó tippekkel és trükkökkel! https://youtu.be/u7XBQHCPQAI Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani – A videóban elhangzó szöveg leirata:</h2> <p>Öt dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top