Végre a kezembe vehettem a könyvemet! – Marketingiránytű fotósoknak

Ihász Ingrid: Marketingiránytű fotósoknak könyv

Csodálatos érzés végre tényleg a kezembe venni a könyvemet! Arról beszélek a videóban, hogy mi mindent tanulhatsz meg a Marketingiránytű fotósoknak könyvből. Hálás köszönet a Fotoplus-nak, hogy támogatta a könyv megjelenését!

Feliratkoztál már a YouTube csatornámra?

Marketingiránytű fotósoknak - A videóban elhangzó szöveg leirata

Többet költesz a fotózásra, mint amennyit keresel vele, és ezen szeretnél változtatni? Neked szól a könyvem.

Szia, én Ihász Ingrid vagyok, és hogyha érdekel a fotózás és az utómunka, akkor kövesd a csatornámat!

Végre elkészült a könyvem a Marketingiránytű fotósoknak. Így néz ki: A5-ös méretű, 268 oldal és tömény tartalom, tehát nem képekkel, meg screenshotokkal van felhabosítva.

Egy négylépéses marketing keretrendszert mutatok be benne. Ennek megfelelően négy fejezetre is tagolódik a könyv. Minden lépéshez tartozik egy darab fókusz kulcsszó, illetve három darab kérdés, és mindegyiket segítek megválaszolni.

Az első három fejezet a gondolkodásról és a tervezésről szól, a negyedik pedig a megvalósításról. Terjedelemben viszont ez az utolsó fejezet teszi ki a könyvnek az egyharmadát.

És hogy miért pont én beszélek erről? 2005 óta foglalkozom digitális marketinggel. És a mai napig emlékszem rá, hogy mennyire kínlódtam az elején, hogy összeálljon a kép. Ha érdekel, hogy milyen cégeknél dolgoztam, akkor azt meg tudod nézni a Linkedinen, most nem szeretnélek untatni vele.

Ami a fotózást illeti, először csak hobbi volt a számomra, 2017-ben kezdtem el vele üzletszerűen foglalkozni.

A második időszak, amikor vért izzadtam, az az volt, amikor megpróbáltam a profi marketing módszereket lefordítani az egyéni vállalkozás lehetőségeire. Megszenvedtem vele, hogy neked már ne kelljen.

2021 tavaszán indítottam el a marketinges kurzusomat, kifejezetten fotósoknak a Marketing kávét. És a könyvemben már nagyban támaszkodom ennek a tapasztalataira is.

Több olyan fotósnak az inspiráló történetét olvashatod a könyvben, akik jártak a kurzusra, vagy egyéni tanácsadáson vettek részt nálam.

Na, de hogy miről is szólnak az egyes fejezetek. Az első az önvizsgálatról szól, a második az ideális ügyfél meghatározásáról. A harmadik fejezet a stratégiai rész, amikor megtervezed, hogy az év során mikor miből lesz bevételed. A negyedik fejezet pedig még több konkrét példával, esettanulmánnyal, ajánlott eszközzel szolgál.

A könyv nagy része teljesen örökzöld tudás, tehát nemcsak most tudod használni és nemcsak fotós vállalkozáshoz, hanem igazából bármilyenhez.

A könyvről további infókat a marketing.dreamworldphoto.hu/konyv oldalon találsz.

Azt az összeget, amibe kerül, szentül hiszem, hogy nem lehet okosabban elkölteni.

Érdemes megnézni a további lehetőségeket is, hogyha szeretnél minél gyorsabban és hatékonyabban haladni.

Ha bármilyen kérdésed felmerült a könyvvel kapcsolatban, akkor írd meg nyugodtan kommentben igyekszem rá válaszolni, ha pedig másnak is hasznos lehet, akkor légyszi ajánld neki.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Photoshop tutorial videó + Lightroom oktató videó magyarul

Kedvenc ingyenes Photoshop videóim (magyarul)

Amióta elindítottam a YouTube csatornámat, meglehetősen sok  magyar nyelvű Photoshop és Lightroom tutorial videót tettem fel. Ebben a bejegyzésben összeválogatom neked a leghasznosabbakat! Ha gondolkodsz rajta, hogy milyen formában tudnád a leghatékonyabban megtanulni a Photoshop vagy akár a Lightroom használatát, akkor neked szól ez a poszt! Photoshop alapok, amiket minden fotósnak tudnia kell! A legfontosabb alapelvek,

Tovább olvasom »

Viszlát 2022, helló 2023! Személyes évértékelő

Az elmúlt napokat a múlt évre való visszatekintéssel és az idei év tervezésével töltöttem. Elemezgettem, hogy mi az, amit jól csináltam és mi az, amit lehetett volna jobban. A legfontosabb, amit érzek, az a hála. Hogy végre megtaláltam a helyemet és azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Még akkor is, ha sokszor túlvállaltam magam és kilógott

Tovább olvasom »
karácsonyi ajándékötletek fényképészeknek

9+1 karácsonyi ajándékötlet fotósoknak, amivel nem foghatsz mellé

Fotós barátnak, családtagnak, vagy akár saját magadnak keresel ajándékot? Összeszedtem 9+1 olyan lehetőséget, amivel nem foghatsz mellé. 3.500 Ft-tól 425.000 Ft-ig – bármekkora legyen is a költségkereted. A fotófelszerelésemet a Fotoplus-tól szoktam beszerezni, stúdiófelszerelést pedig leggyakrabban a Mikrosatnál vásárolok. (A bejegyzés NEM támogatott!) 1. Jól jönne több fotós ügyfél? Marketingiránytű fotósoknak könyv A Marketingiránytű fotósoknak hiánypótló könyv mindenkinek, aki fotózásból szeretne

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top