Végre a kezembe vehettem a könyvemet! – Marketingiránytű fotósoknak

Ihász Ingrid: Marketingiránytű fotósoknak könyv

Csodálatos érzés végre tényleg a kezembe venni a könyvemet! Arról beszélek a videóban, hogy mi mindent tanulhatsz meg a Marketingiránytű fotósoknak könyvből. Hálás köszönet a Fotoplus-nak, hogy támogatta a könyv megjelenését!

Feliratkoztál már a YouTube csatornámra?

Marketingiránytű fotósoknak - A videóban elhangzó szöveg leirata

Többet költesz a fotózásra, mint amennyit keresel vele, és ezen szeretnél változtatni? Neked szól a könyvem.

Szia, én Ihász Ingrid vagyok, és hogyha érdekel a fotózás és az utómunka, akkor kövesd a csatornámat!

Végre elkészült a könyvem a Marketingiránytű fotósoknak. Így néz ki: A5-ös méretű, 268 oldal és tömény tartalom, tehát nem képekkel, meg screenshotokkal van felhabosítva.

Egy négylépéses marketing keretrendszert mutatok be benne. Ennek megfelelően négy fejezetre is tagolódik a könyv. Minden lépéshez tartozik egy darab fókusz kulcsszó, illetve három darab kérdés, és mindegyiket segítek megválaszolni.

Az első három fejezet a gondolkodásról és a tervezésről szól, a negyedik pedig a megvalósításról. Terjedelemben viszont ez az utolsó fejezet teszi ki a könyvnek az egyharmadát.

És hogy miért pont én beszélek erről? 2005 óta foglalkozom digitális marketinggel. És a mai napig emlékszem rá, hogy mennyire kínlódtam az elején, hogy összeálljon a kép. Ha érdekel, hogy milyen cégeknél dolgoztam, akkor azt meg tudod nézni a Linkedinen, most nem szeretnélek untatni vele.

Ami a fotózást illeti, először csak hobbi volt a számomra, 2017-ben kezdtem el vele üzletszerűen foglalkozni.

A második időszak, amikor vért izzadtam, az az volt, amikor megpróbáltam a profi marketing módszereket lefordítani az egyéni vállalkozás lehetőségeire. Megszenvedtem vele, hogy neked már ne kelljen.

2021 tavaszán indítottam el a marketinges kurzusomat, kifejezetten fotósoknak a Marketing kávét. És a könyvemben már nagyban támaszkodom ennek a tapasztalataira is.

Több olyan fotósnak az inspiráló történetét olvashatod a könyvben, akik jártak a kurzusra, vagy egyéni tanácsadáson vettek részt nálam.

Na, de hogy miről is szólnak az egyes fejezetek. Az első az önvizsgálatról szól, a második az ideális ügyfél meghatározásáról. A harmadik fejezet a stratégiai rész, amikor megtervezed, hogy az év során mikor miből lesz bevételed. A negyedik fejezet pedig még több konkrét példával, esettanulmánnyal, ajánlott eszközzel szolgál.

A könyv nagy része teljesen örökzöld tudás, tehát nemcsak most tudod használni és nemcsak fotós vállalkozáshoz, hanem igazából bármilyenhez.

A könyvről további infókat a marketing.dreamworldphoto.hu/konyv oldalon találsz.

Azt az összeget, amibe kerül, szentül hiszem, hogy nem lehet okosabban elkölteni.

Érdemes megnézni a további lehetőségeket is, hogyha szeretnél minél gyorsabban és hatékonyabban haladni.

Ha bármilyen kérdésed felmerült a könyvvel kapcsolatban, akkor írd meg nyugodtan kommentben igyekszem rá válaszolni, ha pedig másnak is hasznos lehet, akkor légyszi ajánld neki.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

NAS munkafolyamat fotósoknak

NAS munkafolyamat fotósoknak: A képek tárolása, rendszerezése és megosztása (QNAP TVS-675)(VIDEO)

Fotósként hogyan tárold, rendszerezd és oszd meg a fényképeket az ügyfelekkel? Ebben a videóban megmutatom, hogy milyen munkafolyamatot alakítottunk ki a NAS-sal. https://youtu.be/OGHhyviXkZQFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? NAS munkafolyamat fotósoknak: A képek tárolása, rendszerezése és megosztása (QNAP TVS-675) – A videóban elhangzó szöveg leirata <p>Fejfájást okoz a fotóid tárolása, rendszerezése és megosztása másokkal? Megmutatom, hogy milyen

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia photoshop

A legnagyobb újdonság a Photoshopban: képgenerálás mesterséges intelligenciával (VIDEÓ)

Kiterjesztenéd vagy megváltoztatnád a fotóidat néhány kattintással? Megérkezett a mesterséges intelligencia alapú képgenerálás Photoshopba! Megmutatom a használatát lépésről lépésre. https://youtu.be/u2WfV_u4YYoFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? A legnagyobb újdonság a Photoshopban: képgenerálás mesterséges intelligenciával – A videóban elhangzó szöveg leirata: <p>Kiterjesztenéd vagy megváltoztatnád a fotódat néhány kattintással? Megérkezett a mesterséges intelligencia alapú képgenerálás a Photoshopba. Szia, én Ihász

Tovább olvasom »
Lightroom, photoshop, adobe camera raw újdonságok

Lightroom és Photoshop újdonságok – AI zajszűrés és még jobb maszkolás (VIDEÓ)

Mindig izgatottan várom a Lightroom és Photoshop frissítéseket, mert az új funkciókkal általában azonnal könnyebbé és gyorsabbá válik az utómunka. Most is nagyon hasznos újdonságok érkeztek! Megmutatom, hogyan távolítsd el a zajt a fotóidról az új, mesterséges intelligencia alapú Denoise segítségével, és bemutatom a maszkolási fejlesztéseket, mint például a görbék lokális alkalmazása és az új

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top