Kedvenc ingyenes Photoshop videóim (magyarul)

Photoshop tutorial videó + Lightroom oktató videó magyarul

Amióta elindítottam a YouTube csatornámat, meglehetősen sok  magyar nyelvű Photoshop és Lightroom tutorial videót tettem fel. Ebben a bejegyzésben összeválogatom neked a leghasznosabbakat!

Ha gondolkodsz rajta, hogy milyen formában tudnád a leghatékonyabban megtanulni a Photoshop vagy akár a Lightroom használatát, akkor neked szól ez a poszt!

Photoshop alapok, amiket minden fotósnak tudnia kell!

A legfontosabb alapelvek, közöttük a rétegek és rétegmaszkok használata.

A portréretusálás alapjai a Photoshop segítségével

Nyerskép feldolgozás Lightroomban és alap portré retusálás Photoshopban lépésről lépésre. 

Fénykép élesítése Photoshopban egyszerűen

Bemutatom az összes Photoshop módszert, amivel pontosan szabályozhatod fotóid élességét.

Fotók exportja a webre, hogy tökéletesen jelenjenek meg

Ha belefutottál már abba, hogy a fotóid nem úgy jelennek meg a weben (pl. Instagramon vagy Facebookon) vagy nyomtatásban, ahogyan szeretnéd, akkor ez a videó a helyes export beállításokról segíteni fog!

Haladó technikák a Photoshop programmal

Amit a Dodge & Burn technikáról fotósként tudnod kell, de eddig nem merted megkérdezni!

Ha hátteret szetnél cserélni a fotódon, akkor ez az a 7 dolog, amire figyelni kell a fotózásnál vagy a képek összeválogatásánál, illetve az utómunkában. Megmutatom a gyakorlatban is, hogyan csináld!

Ha szeretnéd az alapoktól megtanulni a Lightroom használatát, akkor a Lightroom Mastery tanfolyamot ajánlom. Ha pedig a Photoshop programban mélyednél el, akkor a Photoshop Mastery-t.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Exif

Milyen beállításokkal készült ez a fotó? Avagy: mire jó az EXIF és mire nem (VIDEO)

A kezdő fotósok egyik leggyakoribb kérdése, hogy milyen felszereléssel és beállításokkal készült egy fénykép. Sokszor pedzegettem már, hogy ez nem a legfontosabb kérdés egy fotóval kapcsolatban, de érdemes megnézni, hogy honnan tudhatók meg ezek az adatok, mire jók és mire nem. https://www.youtube.com/watch?v=dEWt6-XXsFEFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Milyen beállításokkal készült ez a fotó? Avagy: mire jó az

Tovább olvasom »
5 hiba, amit ne kövess el photoshopban

5 Photoshop hiba, amit ne kövess el! (VIDEÓ)

Kezdő és akár haladó fotósként is könnyű beleesni ebbe az 5 utómunka hibába. Mutatom azt is, hogy hogyan kerüld el őket! https://youtu.be/FnctKLZ6znwFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? 5 Photoshop hiba, amit ne kövess el! A videóban elhangzó szöveg leirata <p>Mik azok a képszerkesztési hibák, amik azonnal elárulják, hogy kezdő vagy a fotózásban? Ha érdekel a fotózás és

Tovább olvasom »
photoshop lightroom újdonságok

Képgenerálás Photoshopban és háttérelmosás Lightroomban (VIDEÓ)

Lightroom és Photoshop újdonságok, amikről fotósként tudnod kell! Háttér elmosása utólag, illetve a képek javítása, átalakítása néhány kattintással a mesterséges intelligencia segítségével! A Lens Blur és Point Color használata Lighroomban és a Generative Fill és Expand alkalmazása Photoshopban. Mit szólsz ezekhez a funkciókhoz? https://youtu.be/V8pdzwb8BO0Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? Képgenerálás Photoshopban és háttérelmosás Lightroomban a videóban elhangzó

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top