Kedvenc ingyenes Photoshop videóim (magyarul)

Photoshop tutorial videó + Lightroom oktató videó magyarul

Amióta elindítottam a YouTube csatornámat, meglehetősen sok  magyar nyelvű Photoshop és Lightroom tutorial videót tettem fel. Ebben a bejegyzésben összeválogatom neked a leghasznosabbakat!

Ha gondolkodsz rajta, hogy milyen formában tudnád a leghatékonyabban megtanulni a Photoshop vagy akár a Lightroom használatát, akkor neked szól ez a poszt!

Photoshop alapok, amiket minden fotósnak tudnia kell!

A legfontosabb alapelvek, közöttük a rétegek és rétegmaszkok használata.

A portréretusálás alapjai a Photoshop segítségével

Nyerskép feldolgozás Lightroomban és alap portré retusálás Photoshopban lépésről lépésre. 

Fénykép élesítése Photoshopban egyszerűen

Bemutatom az összes Photoshop módszert, amivel pontosan szabályozhatod fotóid élességét.

Fotók exportja a webre, hogy tökéletesen jelenjenek meg

Ha belefutottál már abba, hogy a fotóid nem úgy jelennek meg a weben (pl. Instagramon vagy Facebookon) vagy nyomtatásban, ahogyan szeretnéd, akkor ez a videó a helyes export beállításokról segíteni fog!

Haladó technikák a Photoshop programmal

Amit a Dodge & Burn technikáról fotósként tudnod kell, de eddig nem merted megkérdezni!

Ha hátteret szetnél cserélni a fotódon, akkor ez az a 7 dolog, amire figyelni kell a fotózásnál vagy a képek összeválogatásánál, illetve az utómunkában. Megmutatom a gyakorlatban is, hogyan csináld!

Ha szeretnéd az alapoktól megtanulni a Lightroom használatát, akkor a Lightroom Mastery tanfolyamot ajánlom. Ha pedig a Photoshop programban mélyednél el, akkor a Photoshop Mastery-t.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

Felszerelés vs. Tudás: Mi számít a fotózásban?

“Aki tud, az bármilyen eszközzel csodás képeket készít.” “Profi felszerelés nélkül nincs minőségi fotó.” Mi számít többet a fotózásban, a tudás vagy a felszerelés? Ezt az ősi dilemmát feszegetem ebben a videóban. Avagy: miért nem számít a profi fotós cucc és miért számít mégis? https://youtu.be/ze9xXz9dIcM Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>Felszerelés vs. Tudás: Mi számít a

Tovább olvasom »

Photoshop portré retus egyszerűen – Kattanjki Klubtalálkozó képszerkesztés

Megmutatom, hogyan retusálj portrét egyszerűen a Lightroom és Photoshop segítségével. A képek a Kattanjki Klubtalálkozón készültek. Köszönet Mező Blanka és Jagasics Dóra klubtagunknak, hogy megosztották velem a fotójukat ehhez a videóhoz. https://youtu.be/ZCUa8I571A8 Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>Photoshop portré retus egyszerűen – Kattanjki Klubtalálkozó képszerkesztés – A videóban elhangzó szöveg leirata:</h2> <p>Kíváncsi vagy, hogy készült ez

Tovább olvasom »

5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani

5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani a Photoshop helyett. Ha nem szeretnél sokat pepecselni az utómunkával, neked szól ez a videó tippekkel és trükkökkel! https://youtu.be/u7XBQHCPQAI Feliratkoztál már a YouTube csatornámra? <h2>5 dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz oldani – A videóban elhangzó szöveg leirata:</h2> <p>Öt dolog, amit a Lightroomban is meg tudsz

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top