Kedvenc ingyenes Photoshop videóim (magyarul)

Photoshop tutorial videó + Lightroom oktató videó magyarul

Amióta elindítottam a YouTube csatornámat, meglehetősen sok  magyar nyelvű Photoshop és Lightroom tutorial videót tettem fel. Ebben a bejegyzésben összeválogatom neked a leghasznosabbakat!

Ha gondolkodsz rajta, hogy milyen formában tudnád a leghatékonyabban megtanulni a Photoshop vagy akár a Lightroom használatát, akkor neked szól ez a poszt!

Photoshop alapok, amiket minden fotósnak tudnia kell!

A legfontosabb alapelvek, közöttük a rétegek és rétegmaszkok használata.

A portréretusálás alapjai a Photoshop segítségével

Nyerskép feldolgozás Lightroomban és alap portré retusálás Photoshopban lépésről lépésre. 

Fénykép élesítése Photoshopban egyszerűen

Bemutatom az összes Photoshop módszert, amivel pontosan szabályozhatod fotóid élességét.

Fotók exportja a webre, hogy tökéletesen jelenjenek meg

Ha belefutottál már abba, hogy a fotóid nem úgy jelennek meg a weben (pl. Instagramon vagy Facebookon) vagy nyomtatásban, ahogyan szeretnéd, akkor ez a videó a helyes export beállításokról segíteni fog!

Haladó technikák a Photoshop programmal

Amit a Dodge & Burn technikáról fotósként tudnod kell, de eddig nem merted megkérdezni!

Ha hátteret szetnél cserélni a fotódon, akkor ez az a 7 dolog, amire figyelni kell a fotózásnál vagy a képek összeválogatásánál, illetve az utómunkában. Megmutatom a gyakorlatban is, hogyan csináld!

Ha szeretnéd az alapoktól megtanulni a Lightroom használatát, akkor a Lightroom Mastery tanfolyamot ajánlom. Ha pedig a Photoshop programban mélyednél el, akkor a Photoshop Mastery-t.

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél értesülni a hasonló anyagokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre!

Oszd meg!

Ez is érdekelhet

mesterséges intelligencia fotósoknak

Barát vagy ellenség? Mesterséges intelligencia a fotózásban

Az elmúlt időszakban egyre több szó esik a mesterséges intelligenciáról (MI vagy AI, artificial intelligence), ami jelentős hatást gyakorol a fotózásra is. A változások egyrészt rettenetesen izgalmasak, másrészt viszont elképesztően ijesztőek is lehetnek a fotósok számára. Pontosan milyen megoldások érhetők el ma? Segít vagy árt a mesterséges intelligencia? Támogatja a fotósok munkáját vagy elveszi azt?

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia portré retus portrait pro portraiture luminar

Mesteri bőrretus AI technológiával? Portrait Pro, Portraiture, Luminar Neo Photoshop plugin (VIDEÓ)

Kiváltja vajon a mesterséges intelligencia a kézi megoldásokat az igényes portré retusban? A mesterséges intelligencia sorozatom harmadik részében a Portrait Pro, Portraiture, Luminar Neo Photoshop pluginok működését mutatom be. Ha szeretnél még többet tudni és lépést tartani a trendekkel, regisztrálj az áprilisi ingyenes workshopomra!  https://youtu.be/sA_atSzDzHUFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Portré retus a mesterséges intelligencia segítségével a

Tovább olvasom »
mesterséges intelligencia luminar photoshop

Alkoss lenyűgöző képeket az AI erejével: Luminar Neo, Photoshop Neural Filters használata (VIDEÓ)

Csodálatos fotók néhány kattintással? Vajon lehetséges? A mesterséges intelligencia sorozatom második részében Luminar Neo és a Photoshop Neural Filters AI-alapú megoldásait mutatom be. Ha szeretnél még többet tudni és lépést tartani a trendekkel, regisztrálj az áprilisi ingyenes workshopomra! https://www.youtube.com/watch?v=vPHeDR_bAuYFeliratkoztál már a YouTube csatornámra? Mesterséges intelligencia használata a Luminar Neo és a Photoshop Neural Filters programban –

Tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Scroll to Top