3. #kattanjki Családi fotózás online tanfolyam (Mentorprogram)

Segítünk felfedezi a saját hangodat, akár induló, akár megújulása vágyó családi és gyerekfotós vagy! A #kattanjki Mentorprogram anyaga online tanfolyam formájában. JELENLEG NEM RENDELHETŐ.

Neked való, ha:

Induló vagy megújulásra vágyó családi és gyerekfotós vagy, aki szeretne fejlődni a fotós vállalkozás minden fontos területén (fotózás, utómunka, üzet és marketing).

Mit tartalmaz pontosan a 3. #kattanjki Családi fotózás online tanfolyam?

A 8 hetes #kattanjki Mentorprogramunk anyagát, teljesen új tartalmakat a korábbi 1. és 2. #kattanjki online tanfolyamhoz képest.

  • 9 vágott videós tananyagot: fotótechnikai alapok, a fények használata, kreatív kompozíciók, történetmesélő helyszín, a családok öltözetése, effektek kamerával, fotós werk videó, pszichológia, hatékony utómunka (Lightroom, Photoshop).
  • 5 élő adás felvételét: fotós üzlet és marketing, technikai és vásárlási 1×1 (Fotoplus), stílustanácsadás stylisttal, coaching extra, képelemzés és visszajelzés.

A kurzushoz összesen 8 db házi feladat is kapcsolódik, amit a saját tempódban dolgozhatsz ki. Mi azt ajánljuk, hogy 8 hét alatt végezd el a programot.

A tanfolyam megvásárlásával örökös elérésed keletkezik, tehát a későbbiekben is bármennyiszer visszanézheted a videókat.

Ha szeretnél visszajelzést is kapni a munkádra, arra külön konzultációs időpont foglalásával van lehetőséged.

Visszajelzések a #kattanjki Mentorprogramról

Mészáros Eszter
Tovább olvasom
Nagyon szerettem a kurzusotokat! Imádom, hogy visszanézhetőek a videók (a honlap nagyon áttekinthető és praktikus)! Imádom, hogy szuper a struktúrája mindegyik előadásnak. Inspiráló volt, ahogy az egészet kitaláltátok, és a sok energia, amit beletettetek! Az, ahogy Ti oktattatok, az annyira remek, ilyennek kellene lennie minden "okj-s" (ill. ami helyette van) sulinak. Egy szó mint száz, egy különösen melós, fárasztó év végén jelentkeztem Hozzátok, mert azt éreztem, hogy kell egy kis feltöltődés, amit maximálisan meg is kaptam. Köszönet érte!
Zókáné Arany Dia
Tovább olvasom
Nagyon tartalmasak, informatívak és összeszedettek voltak a videók és az élő adások is. Rendkívül színes programot állítottatok össze, külön gratulálok Nektek a koncepció felállításához, a lifestyle családfotózás mellett a marketingen és a stylingon keresztül az önbizalomnövelés is fókuszban volt. Mindenkinek, aki ebbe az irányba szeretne menni, jó szívvel ajánlom Aljona és Ingrid kurzusát!
Feiler Ferenc
Tovább olvasom
Annak ellenére, hogy én nem tartom magam családi lifestyle fotósnak és nem is ebbe az irányba készülök, mégis rengeteget tanultam Tőletek az elmúlt hetekben. Köszönöm, hogy át tudtátok adni a tudást és nagyon sok olyan fogást/trükköt, ami megkönnyíti majd a fotós karrierünket. Minden fronton tudtatok hasznos dolgokat tanítani és az is látszik, hogy valóban át akarjátok adni a tudást és a tapasztalatot, amivel rendelkeztek. Az a nyugodt, kiegyensúlyozott stílus, ami mindkettőtöket jellemez, az pedig nagyon inspirál a további tanulásra Tőletek. Szívből gratulálok ahhoz, ahogy összeraktátok ezt a programot!
Tarsoly Ádám
Tovább olvasom
Számomra a legfontosabb tanulság a kurzusból, hogy nem vagyok egyedül a szakmával járó lelki kihívásokkal és hogy túltervezés és 2 böröndnyi felszerelés nélkül is lehet nagyot alkotni.
Pál Márk
Tovább olvasom
Szerintem a folyamatos impulzusok voltak a legjobbak. Nagyon tetszett, hogy széleskörű volt az anyag! A legfontosabb tanulság pedig, hogy megértettem, nem kell mindennek tökéletesnek lennie. A változatosság, kreavitás, érzelmek ábrázolása sokkal fontosabb! Mi az, amiről még szívesen hallottam volna a kurzuson? Már egy jó ideje gondolkodom ezen, de szerintem egy lifestyle fotós kurzushoz tartozható témákat teljesen kimaxoltátok!
Sikó Dóra
Tovább olvasom
Ami engem teljesen lenyűgöz, az a pontosságotok és hogy minden arról szólt, amit előre jeleztetek, ténylegesen átgondolva, hogy mire lesz szükségünk. Szóval ebben is példát mutattatok, hogy hogy kell megbízható, kiszámítható, magas színvonalú munkát végezni. Nem féltitek a tudásotokat, és ez olyan jó! Bemutattok egy teljes fotózást, ahogy ti csináljátok, nem kis szösszeneteket. Sugárzik belőletek, hogy tényleg szeretnétek, ha egyre jobbak és jobbak lennénk!
Otártics Andrea
Tovább olvasom
A legjobb döntés volt belevágnom ebbe az általatok megálmodott és megvalósított programba. Maradjatok mindig ilyen pozitívak és nagyra értékelem, hogy nincs bennetek információirigység és tényleg megosztjátok a tapasztalataitokat. Talán nem is gondoljátok, hogy mennyit tud adni azoknak, akik bizonytalanok önmagukban, hogy pozitív légkörben vállalhatják magukat magukat és mernek próbálkozni.
Nagy-Horváth Gabriella
Tovább olvasom
Jól működtetek együtt és kiegészítitek egymást. Ingrid azonnal válaszképes minden formában és határozott, Aljona "fülbemászóan" tanít, beszél rám tapadtak a szavai. Nagyon jó páros vagytok!
Előző
Következő

Kiktől fogsz tanulni?

Ihász Ingrid

A dreamworldphoto.hu oktatási platform alapítója, ahol elsősorban Lightroom és Photoshop utómunkával, fotós marketinggel, illetve gyerekfotózással foglalkozó kurzusai érhetők el. Rendszeres előadója különböző fotós és marketing témájú rendezvényeknek. A #kattanjki projektek és a #kattanjki Fotópályázat egyik alapító tagja. Nem érzi furcsának, hogy most éppen egyes szám harmadik személyben ír magáról.

Akszjonovics Aljona

6 éve foglalkozik fotózással, 3 éve pedig fotós oktatásokat, workshopokat is tart, mivel korábban tanárnak készült. A munkája során nagy hangsúlyt fektet az érzelmek ábrázolására és mindenekfelett a meghitt és bensőséges pillanatok bemutatására. A #kattanjki projektek és a #kattanjki Fotópályázat egyik alapító tagja.

Külső szakértők

Pontosan tudjuk, hogy mi sem érthetünk mindenhez ugyanolyan mélységben. Éppen ezért külső szakértőkre is támaszkodunk:

  • Fotótechnikai tanácsadás: Kovács Gábor, Fotoplus
  • Stílustanácsadás: Frank Patrícia, stylist

A képelemzés és visszajelzés blokkhoz pedig Schram András is csatlakozott.

3. #kattanjki Családi fotózás online tanfolyam (Mentorprogram) megrendelés

JELENLEG NEM RENDELHETŐ

A megrendelés menete

  1. Töltsd ki ezt az űrlapod az adataiddal és kattints a “Megrendelem” gombra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tanfolyamhoz visszajelzés egyéni konzultáció formájában külön foglalható!
  2. A megadott email címedre két emailt fogsz kapni. Az egyik a díjbekérőt tartalmazza, a másik pedig a kurzus elérésével kapcsolatos információkat.
  3. A díjbekérőt kérlek, hogy lehetőleg az emailből elérhető kártyás fizetéssel egyenlítsd ki, de át is utalhatod az összeget.
  4. A befizetést követően kapod meg számlát és beállítjuk a hozzáférésedet a kurzushoz. Kérlek, adj a feldolgozásra nekünk legfeljebb 2 munkanapot.
Scroll to Top