Árazás kalkulátor fotósoknak

Tudod, mennyit kellene keresned a fotózással?

Ezzel az ingyenesen letölthető kalkulátorral úgy árazhatod a fotózásaidat, hogy vonzza az ügyfeleket és te is jól járj! Fotózz akár portrét, esküvőt, családot vagy egyéb témát.

Töltsd le ingyen!

Kérlek, add meg a keresztneved és email címed és azonnal mutatom a fotós árazás kalkulátort!

Egy rövid videóban megmutatom neked lépésről-lépésre, hogy hogyan árazz tudatosan és hogyan használd a kalkulátort.  Megtudhatod azt is, hogy:

  • Mi a legnagyobb hiba, amit a fotósok elkövetnek az árazásban?
  • Mennyi időd jut egy hónapban ténylegesen a fotózásra?
  • Hogyan számold ki az órabéredet és mi számít jónak?
  • Milyen rejtett költségek merülhetnek fel, amikre nem gondoltál?
  • Mitől válik eladhatóvá az átlagosnál drágább fotózás?

Mi történik pontosan, ha megadom az email címemet?

Az oldal azonnal átirányít és egy másik felületre, ahol le tudod tölteni a fotós árazás kalkulátort, illetve vár egy rövid videó is arról, hogy hogyan töltsd ki. A részleteket emailben is elküldöm neked. Magát az oldalt 48 órán keresztül fogod elérni.

A következő egy hétben emaileket fogok küldeni neked, hogy a lehető legjobban használhasd a kalkulátort és fejleszthesd a fotós vállalkozásodat. Amennyiben a fotózás és Photoshop tippeket is kéred (ez nem kötelező), akkor rákerülsz a heti hírlevelemre. Természetesen ezekről bármikor leiratkozhatsz és akkor nem fogsz tőlem több levelet kapni.

Rólad mit érdemes tudni?

Fotó: Schram András

Ihász Ingridnek hívnak, és 2005 óta foglalkozom üzlettel és marketinggel, 2018 óta pedig saját vállalkozásom is van. Jelenleg elsősorban fotósoknak segítek a tudásuk elmélyítésében, illetve a fotós vállalkozásuk felfuttatásában. 

Nekem a marketing az eredeti szakmám, amit a mai napig gyakorlok, és így lettem fotós, nem pedig fordítva. Olyan keretrendszert adok át, amivel fotósként bárki sikeres vállalkozást építhet magának, akkor is, ha nem volt évekkel ezelőtt jókor jó helyen és ki nem állhatja a “nyomulást”.

Minden jog fenntartva © • Impresszum • ÁSZF • Adatkezelési tájékoztató

Scroll to Top