Melyik családi fotózási típus való nekünk?

Szeretnéd a családi emlékeket gyönyörű formájában megőrizni, de utálsz pózolni és gyakran nem tetszel magadnak a fényképeken? Kiráz a hideg a műmosolyoktól és a giccses stúdiódíszletektől? Unod, hogy minden családról ugyanott, ugyanolyan kép készül? Akkor a legjobb helyen jársz.

Nálam minden fotózás testreszabott, azaz nincsenek kötelező helyszínek és díszletek. Mindenre az alapján teszek nektek javaslatot, amit egy gyors és egyszerű előzetes felmérés alapján megtudok a családotokról. A családi és gyerekfotóimat ún. lifestyle stílusban készítem, ami azt jelenti, hogy a természetes pillanatokra, érzelmekre, hangulatokra fókuszálok, nem a hagyományos, beállított képekre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem „pózok”, hanem „feladatok” vannak, néha pedig csak megfigyelem és fényképezem, amit magatoktól csináltok. Éppen ezért nem szükséges mindig mosolyogni és a kamerába nézni, úgy gondolom, mindig jobb egy komoly pillantást vagy őszinte nevetést lefotózni, mint egy erőltetett mosolyt. A képeimet részletesen utómunkázom, így ezeket a természetes pillanatokat is még szebb, még tökéletesebb formában őrizhetitek meg. A ti egyedi történeteteket örökítem meg képeken.

A DreamWorld (álomvilág) nevet azért választottam, mert gyermekkorban a határok elmosódottak a fantázia és a valóság között, és kínálok kifejezetten olyan különleges fotózást is, ami erre épít (DreamWorld fotózás).

3 fotózási típus közül választhattok a hangulattól és helyszíntől függően, ugyanezek a csomagok és árak vonatkoznak a kismama és babafotózásokra is. A munkamódszerem minden esetben ugyanaz.

Kültéri fotózás: Outdoor

További képek

A nevéből már sejteni lehet, hogy a képek szabadtéren készülnek, nem otthon, stúdióban vagy más beltéren. A helyszín lehetőségek végtelenek a természettől a városig, a kerttől az erdőn át a történelmi nevezetességekig. Együtt találjuk meg a számotokra legalkalmasabb helyszínt. A kültéri fotózásokhoz a kora reggeli és a koraesti időpontok a legjobbak, mert a nap közepén – különösen nyáron – a fények nagyon erősek és nem feltétlenül lehet olyan helyet találni, ami alkalmas a fotózásra. Évszaktól függ, tavasszal és nyáron általában 10 óra előtt és 18 óra után, ősszel és télen 3 óra után. Különösen szeretem az aranyórát, a közvetlenül a napkelte utáni és napnyugta előtti időszakot. Kérlek, vedd figyelembe, hogy néhány helyszínen nem lehet fotózni, vagy előzetes regisztrációt igényel és bérleti díj is felmerülhet.

Beltéri fotózás: Lifestyle

További képek

A kültéri fotózással szemben ezek a képek beltéren készülnek, például az otthonotokban vagy napfénystúdióban. Úgy gondolom az otthonotok a legszemélyesebb és legintimebb hely, ahol a családi képek készülhetnek, de lehetséges, hogy inkább egy napfénystúdiót részesítetek előnyben, ahol minden elő van készítve a fotózáshoz. Az enteriőr napfénystúdiók gyönyörű, világos lakásokra hasonlítanak. A számodra legmegfelelőbb és legkényelmesebb helyszínt keressük meg. Hagyományos, papír- és cserélhető hátteres, vakukkal kibélelt stúdiókban nem fényképezek, mert természetesebb hatásra törekszem. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a napfénystúdiók esetében bérleti díjjal is kell számolni.

Fantázia fotózás: DreamWorld

További képek

A DreamWorld fotózások képei kültéren és beltéren is készülhetnek, koncepciónktól függően. Valami különleges, misztikus dolog ez, ahol minden lehetséges. Ezek a fotózások főleg gyerekeknek szólnak, de vállalok cosplay fotózást is felnőttek számára. Bármi lehetsz, ami csak szeretnél lenni, egy titokzatos tündér vagy egy harcos, aki sárkányokkal harcol. Kitalálunk és megalkotunk egy világot a számodra, ahol a karaktered életre kel. Ezeknek a képeknek fontos eleme egy kis Photoshop mágia, és bizonyos esetekben több képből álló montázsokat hozok létre a kívánt hatás eléréséhez.

OUTDOOR FOTÓZÁSLIFESTYLE FOTÓZÁSDREAMWORLD FOTÓZÁS
Fotózás időtartama: 1-2 óra Fotózás időtartama: 1-2 óraFotózás időtartama: 1-3 óra
Utómunka: 10 óra Utómunka: 10 óra Utómunka: 4-12 óra
Helyszín: kültérHelyszín: otthon/stúdióHelyszín: kültér/stúdió
Résztvevők: gyerekek, családRésztvevők: gyerekek, családRésztvevők: gyerekek
Digitális képek és 10×15 cm nyomatok: 15Digitális képek és 10×15 cm nyomatok: 15Digitális képek: 1-5 és 40×60 cm vászonkép: 1
Kiszállási díj: Budapesten belül ingyenesKiszállási díj: Budapesten belül ingyenesKiszállási díj: Budapesten belül ingyenes
Helyszínbérlés: ingyenes/helyszíntől függHelyszínbérlés: ingyenes/helyszíntől függHelyszínbérlés: ingyenes/helyszíntől függ
Ár*: 60 000 FtÁr*: 60 000 FtÁr*: 40-80 000 Ft (becslés)

* ruházat, kiegészítők, smink és fodrász nélkül; hétköznap; további képek vásárolhatók 2.500 Ft/db áron; a képek megjelenhetnek a portfoliómban

Post by Ingrid

📷 Kids photographer capturing natural moments and creating dream worlds.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük