Így dolgozom

Mire számíthattok?

Minden fotózás testre szabott, olyan, amilyenek ti vagytok, nincsenek előre kitalált helyszínek és díszletek. A természetes pillanatokat meseszerűen örökítem meg és álomvilágokat hozok létre a kicsiknek. Az én stílusom és látásmódom, a ti történetetek.

null

Testreszabott fotózás

A fotózások teljesen testre szabottak, együtt találjuk ki a részleteket, de természetesen mindenben kaptok tőlem ajánlást. Egy biztos, nem lesz cicomásan berendezett stúdióban egyenfotózás!

null

Részletes utómunka

A munkámnak ugyanolyan fontos része az utómunka, mint maga a fotózás, így igényesen, egyedileg kidolgozott képeket kaptok, amelyek méltó díszei lesznek az otthonotoknak.

null

Kényelem

Az időpontfoglalás és igényfelmérés kényelmes, online formában zajlik, akkor foglalkozhatsz vele, amikor időd engedi és nem fogsz elveszni a levél vagy chat-rengetegben.

null

Választás és garancia

Az elkészült képekből ti válogathatjátok ki, hogy melyeket szeretnétek retusálva megkapni. Teljeskörű garanciát vállalok, ha nem tetszenek a képek, a fotózás ingyen volt nektek!

Profi fotószolgáltatások

Fotózási típusok

Ügyfeleim mondták

 • Bori
  BoriNem akartam átlagos családi fotózást, ahol mindenki rénszarvasos pulcsiban pózol. Ingrid ugyanígy gondolkodik, és tudja, hogyan kell hiteles pillanatokat elkapni, hamis mosoly és erőltetett pózok nélkül. És amit még szeretek a képeiben, hogy a saját "aláírását" apró csodákként mindig elhelyezi.
 • Viktoria
  Viktoria

  Ingriddel nem sokkal a harmadik babánk születése után volt szerencsénk dolgozni, és fantasztikus élmény volt. Rugalmas és megértő volt, nagy nyugodtsággal és gondoskodással vette körül a babát. Nagyon jól kijött a két másik gyermekünkkel is, mindkettőjükkel külön is töltött időt és a legjobbat hozta ki belőlük, ami nagyon jól látszik a képeken. Nem volt semmilyen nyomás vagy kötelező dolog, örömmel terelte a fotózást természetes irányba, ami olyan csodálatos képeket eredményezett, amiket kincsként őrzünk örökre. Örülnénk és megtisztelő lenne a számunkra, ha újra fotózná a családunkat és nagyon ajánljuk mindenkinek.

 • Jodie
  Jodie

  Ingrid rendkívül professzionális szolgáltatást nyújt, amelyet az egyes ügyfelek igényeinek megfelelően alakít ki. Az előkészülete aprólékos, anélkül, hogy tolakodó lenne, és az előzetes felmérésének köszönhetően úgy érkeztünk a fotózásra, mintha már évek óta ismerne minket, annak ellenére, hogy csak emailben egyeztettünk. Ez kezdettől nagyon megkönnyítette mindannyiunk dolgát, beleértve a férjemet és a 2 és 3 éves gyermekeinket is. Végtelenül ügyes és rugalmas volt, a kihívást jelentő ötleteinket és elképzeléseinket profi szemmel finomította, hogy egyszerűen lélegzetelállító képeket készítsen. Bárki felvehet egy fényképezőgépet, de "annak" a pillanatnak a megragadása olyan képesség, amelyet gyakran nem lehet tanítani vagy tanulni. Ingrid az utómunkájával bizonyította, hogy ennek a képességnek is bőségesen a birtokában van.

 • Kati
  Kati

  Imádtam, hogy Ingridnek koncepciója volt a fotózáshoz. Helyszín tekintetében is nagyon felkészült, többet is felajánl és alkalmazkodik az igényekhez. Kedvességével és profizmusával nagyon jó hangulatú volt a fotózás. Ő az egyetlen olyan fotós, aki fantáziaképeket is készít, melyek egy teljesen új világot nyitottak meg számunkra a fényképek terén.

 • Betti
  Betti

  Voltam már pár fotózáson. Szinte mindegyiken feszengtem. Vagy a sok instrukció miatt, vagy azért mert beállított képek lettek volna, de nem kaptam iránymutatást. Ingriddel azért (is) volt szuper az egész, mert minden feszélyezettség nélkül, szimplán csak ott kellett lennünk, és MI vagyunk a képeken. Semmi póz, ha nem akarod, “csak” csodásan elkapott őszinte pillanatok. Még a férjem is imádta, pedig a hideg rázta ilyesmitől előtte.

Közösségi média profilok

Kövesd a munkámat
5 days ago
4 jel, amiből tudhatod, hogy itt az ideje egy családi fotózásnak

One half of this post is a joke, the other half is truth, you decide which one is which 😃 In addition to my witty humor, I also reward clicks with pictures from my long gone youth. 🤣 This way, ... See more

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn1. Van egy ilyen hipercuki képed, csak éppen még te magad vagy rajta 2. Nemrég készült egy fotó a kisfiadról, aki most ballag el az iskolából 3. Az ... See more

1025 Budapest, Csalán út 35B
ingrid@dreamworldphoto.hu
(+36) 30 249 8191
pattern
https://dreamworldphoto.hu/wp-content/themes/imperio/
https://dreamworldphoto.hu/hu/
#e69072
style1
paged
Bejegyzések betöltése...
/home/dw/webroot/
#
on
none
loading
#
Galéria leválogatása
on
yes
yes
off
on
on
hu