GYIK

Milyen stílusban fotózol?

Lifestyle fotós vagyok, így az érzelmek, kapcsolatok, interakciók megörökítésére törekszem. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy feladatokat adok a számotokra vagy csak megfigyelem, amit magatoktól csináltok. Ha megkértek, készítek néhány klasszikus, beállított családi képet is, ahol mindenki a kamerába néz, de nem ez a specialitásom. A különböző családfotózási stílusokról itt olvashatsz részletesen: Utálom a mű képeket, ezért nem megyek fotózásra.

Milyen fotózási típusokat kínálsz?

3 fotózási típus közül választhattok hangulattól és helyszíntől (kültér vagy beltér) függően. Ez a cikk segít megtalálni a legmegfelelőbbet a számotokra: Melyik fotózási típus való nekünk?

Mit jelent az, hogy egy fotózás személyre szabott?

Készítettem egy rövid kérdőívet a családotokról és a fotózással kapcsolatos elvárásaitokról, ami segít nekem személyre szabni a fotózásotokat. A válaszaitok alapján ajánlok témát, helyszínt, ruhákat és kiegészítőket. Nincsenek előre meghatározott helyszínek és díszletek, minden fotózás rátok van szabva. A munkamódszeremről itt olvashatsz részletesen.

Lehet az otthonunkban a fotózás?

Igen, lehet. Kérlek, vedd figyelembe a lakás nagyságát, berendezését és megvilágítását. Ha otthoni hangulatot szeretnél, napfénystúdió is szóba jöhet.

Mikor kell fizetni a fotózásért? Tényleg van garancia?

A fotózás árát a helyszínen készpénzben kell kifizetni. Fizethetsz a fotózás előtt banki átutalással is, ha az kényelmesebb neked. A fotózás után küldök nektek egy galériát vízjelzett nyers képekből. Ha nem tetszenek, akkor visszafizetem a fotózásotok árát. Ez még sohasem történt meg, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fognak a képek.

Megkaphatjuk a nyers képeket is?

A nyers képek nem részei a csomagjaimnak. A nyers képek teljesen szerkesztetlenek és annyi korrekciót sem tartalmaznak, mint a jpeg formátumú képek, amiket például a telefonoddal készítesz. A nyers képek nem kész termékek, a filmes időszak negatívjaihoz lehet őket hasonlítani.

Kínálsz egyéb fotószolgáltatásokat is, pl. kismama, újszülött, esemény, üzleti portré, esküvő, ingatlan, étel- vagy termékfotózás?

Hiszek a specializációban, így elsősorban a gyerekekre és családokra fókuszálok. Kínálok lifestyle kismama és újszülött fotózást is a szolgáltatásaim részeként (ugyanazok a csomagok és árak érvényesek). (Nem készítek ugyanakkor hagyományos, beállított újszülött képeket.) Vállalom események dokumentálását, pl. születésnap, családi és üzleti események, keresztelő. Szoktam hagyományos portrékat, modell portfoliót és üzleti portrét is fotózni. Nem fotózok esküvőt, budoir/glamour portrékat, ingatlant, ételt és termékeket különböző okok miatt, de főként azért, mert az egyéb műfajokat jobban élvezem.

pattern
https://dreamworldphoto.hu/wp-content/themes/imperio/
https://dreamworldphoto.hu/hu/
#e69072
style1
paged
Bejegyzések betöltése...
/home/dw/webroot/
#
on
none
loading
#
Galéria leválogatása
on
yes
yes
off
on
on
hu