Ebook

Így készíts jobb képeket a gyerekeidről

5854. Ennyi képet lőttem a múlt évben a mobilommal, ami nem is számít túl soknak az ismerős anyukák körében. A képek többségén a kislányom szerepel. Te mennyi képet készítettél? És mennyi olyan van közöttük, amivel elégedett vagy? Vannak életlen, bemozdult, szétesett képek, és ami nem ilyen, azok közül is kevés tetszik igazán? Az ingyenesen letölthető ebookomban ahhoz adok tippeket, hogy hogyan tudsz sokkal jobb képeket készíteni a gyerekeidről, bármilyen eszközzel fotózol is. Az ebook mobil eszközről is kényelmesen olvasható.

Kérlek, add meg az alábbi adatokat és küldöm a linket a letöltéshez emailben!

* indicates required

A DreamWorld Photography az űrlapon megadott információkat arra használja, hogy elküldje számodra az ebookot és kapcsolatot tudjon veled tartani és értesíteni tudjon az újdonságokról és ajánlatokról. Kérlek, jelöld be, hogy milyen módon szeretnél rólam hallani:

Bármikor meggondolhatod magad és leiratkozhatsz az általam küldött levelek láblécében vagy úgy, hogy felveszed velem a kapcsolatot az ingrid@dreamworldphoto.hu email címen. A feliratkozásra kattintva elfogadod, hogy feldolgozhatom az adatokat a jelen feltételeknek megfelelően.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

pattern
https://dreamworldphoto.hu/wp-content/themes/imperio/
https://dreamworldphoto.hu/hu/
#e69072
style1
paged
Bejegyzések betöltése...
/home/dw/webroot/
#
on
none
loading
#
Galéria leválogatása
on
yes
yes
off
on
on
hu