FőoldalIngridről
Ihász Ingrid

Lifestyle stílusú családi és gyerekfotózással foglalkozom. Szerintem a jó fotózás egy családi program, amit senki sem úgy él meg, hogy görcsölni és viselkedni kell, hanem csak jól érzitek magatokat együtt és közben képek készülnek. Olyan emlékezetes képek, amikkel az otthonotokat díszíthetitek és évek múlva is szívesen nézegettek. A hagyományos pózolás helyett sokkal inkább „feladatokat” szeretek adni, hogy olyan helyzeteket teremtsek számotokra a fotózáson, ahol a természetes pillanatokat minél tökéletesebb formában tudom megörökíteni. Nálam nincsenek kötelező helyszínek és díszletek, minden fotózás testreszabott.

2015-ben kezdtem el fotózással foglalkozni, és a motivációm csupán annyi volt, hogy jobb képeket tudjak készíteni. Úgy gondolom, már akkor is megláttam a szépséget, de még nem tudtam úgy megörökíteni, ahogyan szerettem volna. Tanulni akartam és a kis hobbim hamarosan sokkal komolyabbra fordult.

A FotóArtnál és a Théba Művészeti Iskolában tanultam és szereztem meg a hivatalos fotós végzettségemet. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, ezért azóta is számtalan workshopon és online tréningen veszek részt.

Legkedvesebb múzsám, Liliána 2017-ben született meg és azóta még elkötelezettebbé váltam az iránt, hogy megörökítsem a legszebb családi pillanatokat.

Ihász Ingrid

Fotó: Schram András

pattern
https://dreamworldphoto.hu/wp-content/themes/imperio/
https://dreamworldphoto.hu/hu/
#e69072
style1
paged
Bejegyzések betöltése...
/home/dw/webroot/
#
on
none
loading
#
Galéria leválogatása
on
yes
yes
off
on
on
hu