Kismama fotózás

A várandósság csodálatos időszak, még ha nem könnyű is minden pillanata. Anyaként én is átéltem ezt, és számomra is fontos volt, hogy megörökítsem képeken. Hiszen ezek az első emlékek EGYÜTT, az egész család számára egy új élet kezdete.

A kismama fotózásaim során is arra törekszem, hogy a természetes pillanatokat minél tökéletesebb formában őrizhessétek meg. A fotózások ideális időszaka a várandósság 7-8. hónapja. A fotózás történhet szabadtéren, otthon vagy stúdióban egyaránt, időtartama 1-1,5 óra. A fotózáson természetesen a partner és a testvérek is részt vehetnek.

Ahogyan a többi munkám esetében, itt is először egy rövid kérdőív kitöltését kérem tőled, hogy jobban megismerjelek és testre tudjam szabni a fotózásotokat. A munkamódszeremről itt, az általam kínált családi fotózásokról pedig itt olvashatsz bővebben.

Fotózás időtartama: 1-1,5 óra
Utómunka: 10 óra
Helyszín: kültér/otthon/stúdió
Résztvevők: anya, partner, gyerekek
Digitális képek és 10×15 cm nyomatok: 15 db
Kiszállási díj: Pest megyén belül ingyenes
Helyszínbérlés: ingyenes/helyszíntől függ

Ár*: 60 000 Ft

* ruházat, kiegészítők, smink, fodrász, stúdióbérleti díj nélkül; hétköznap; a nyers képek nem részei a csomagoknak; további képek vásárolhatók 2.500 Ft/db áron

Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy kérdésed merült fel, kérlek, lépj velem kapcsolatba az alábbi űrlap vagy a Messenger buborék segítségével.

Nevem: (kötelező)

Emailem: (kötelező)

Üzenetem:

Privacy Policy

pattern
https://dreamworldphoto.hu/wp-content/themes/imperio/
https://dreamworldphoto.hu/hu/
#e69072
style1
paged
Bejegyzések betöltése...
/home/dw/webroot/
#
on
none
loading
#
Galéria leválogatása
on
yes
yes
off
off
on
hu