Munkamódszerem

Egyszerű, 10 lépésből álló munkamódszert dolgoztam ki nektek az egyszerűség és kényelem érdekében.

#1 KAPCSOLAT

Valaki ajánlott engem vagy tetszett a munkám, ezért úgy döntöttél, hogy kapcsolatba lépsz velem. (Nagyon örülök, hogy ezt megtetted!) Már megnézted a portfoliómat, a fotózási típusokat és árakat és valószínűleg már van elképzelésed, hogy mit szeretnél vagy egyedi ajánlatot kérsz, ha más ötleted van.

#2 FOGLALÁS

Ha az igényeidnek megfelelőnek találtad az ajánlatomat, lefoglalod az időpontodat a fotózásra. Ha szabadtéri fotózásról van szó, akkor előzetesen megbeszélhetünk „esőnapot” is.

#3 ELŐKÉSZÜLET

Küldök nektek egy tájékoztatót, amiben részletesen olvashatsz arról, hogy hogyan készülhettek elő a fotózásra és hogy mi várható a fotózáson és utána, illetve küldök egy rövid kérdőívet, hogy jobban megismerjelek titeket és az elképzeléseiteket. A válaszaid segítenek majd nekem személyre szabni a fotózásotokat.

#4 FINOMHANGOLÁS

Megállapodunk a helyszínben (ha még nem tettük) és a tematikában, ruhákban, kiegészítőkben.

#5 BÉRLÉS (opcionális)

Ha úgy döntötök, hogy béreljünk helyszínt, akkor előzetesen el fogom kérni a bérleti díjat, hiszen a legtöbb esetben azt akkor is ki kell fizetni, ha a fotózást esetleg el kell halasztani vagy lemondásra kerül (természetesen törekszem a legköltséghatékonyabb megoldásra, ha át kell szerveznünk a fotózást).

#6 FOTÓZÁS

Találkozunk a megbeszélt helyen és időben és megejtjük a fotózást a tájékoztatóban leírtak szerint.

#7 PÉNZÜGYEK

Kifizeted a fotózás árát a helyszínen készpénzben. Fizethetsz a fotózás előtt banki átutalással is, ha az kényelmesebb neked.

#8 VÁLOGATÁS

5 napon belül küldök nektek egy galériát a fotózás nyers, vízjelzett képeiből, amiből ki tudjátok választani, hogy melyeket szeretnétek retusálva megkapni. Természetesen tőlem is kérhettek ajánlást erre vonatkozóan.

#9 SZERKESZTÉS

Minden egyes képet kézzel szerkesztek Lightroomban és Photoshopban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el. Nem használok beépített szűrőket.

#10 ÁTADÁS

3 héten belül átadom a retusált képeket digitális formában (Google Drive). Ezután kinyomtattatom őket a számotokra. Választhattok különböző prémium fotódobozok és fali képek közül is (külön költség). A nyomtatott anyagok azután kerülnek átadásra, amikor a beszállítóim elkészülnek velük. Kérlek vedd figyelembe, hogy a nyers képek nem részei a csomagoknak!
pattern
https://dreamworldphoto.hu/wp-content/themes/imperio/
https://dreamworldphoto.hu/hu/
#e69072
style1
paged
Bejegyzések betöltése...
/home/dw/webroot/
#
on
none
loading
#
Galéria leválogatása
on
yes
yes
off
on
on
hu