Fotó: Schram András

Rólam

Szia, Ihász Ingrid vagyok. Ambíciózus fotósoknak segítek polírozni a Lightroom és Photoshop tudásukat, illetve felturbózni a marketingjüket, hogy még sikeresebb vállalkozást építhessenek maguknak. Emellett szívesen osztom meg a gyerekfotózásban szerzett tudásomat és tapasztalatomat is.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb ingyenes videókról, ebookokról és legjobb ajánlatokról, akkor iratkozz fel az email értesítőre! Ne aggódj, nem spamelek és bármikor leiratkozhatsz!

Fotós gyorsítósáv és személyes agymenéseim heti egy emailben:

Ahogyan kezdődött

Ingrid fotós marketing vállalkozás

Hobbiként indult, aztán komolyra fordult

2015-ben kezdtem el fotózással foglalkozni, és ebből az ártatlan hobbiból hamar komoly kapcsolat és fotós végzettség lett, amit a FotóArtnál és a Théba Művészeti Iskolában szereztem meg 2017-ben. Mindeközben számtalan egyéb tanfolyamot is elvégeztem, hogy a gyerekfotózás és az utómunka, a haladó Lightroom és Photoshop technikák terén elmélyedjek.

Eredeti szakmám a marketing, amit a mai napig gyakorlok. 2005 óta dolgozom digitális marketing területen, kifejezetten ilyen területre specializálódott cégeknél, de ami ennél fontosabb, hogy együtt változtam és fejlődtem ezzel a piaccal.

Nemcsak a marketingben, de az oktatásban is évtizedes gyakorlatom van, és ahogyan látod, a saját vállalkozásomban is aktívan és sikeresen használom ezt a tudást. Ha úgy érzed, jól jönne marketing téren némi segítség, nézd meg a Marketing kávét

Szabadság, szerelem

Bár a szülési szabadságom alatt aktívan dolgoztam fotósként, a szívem visszahúzott eredeti szakmámhoz, a marketinghez, hiszen a fotós vállalkozásnak is azt a részét élvezem legjobban. Így maradhatott a fényképezés igazi szerelem, így fotózhatom mindig csak azt, amihez éppen kedvem van, ami feltölt engem: elsősorban a kislányomat. Így tehetem meg azt is, hogy ingyenes tartalmakat készítsek erre az oldalra és időről időre új kurzusokkal tudjak jelentkezni, amik – legalábbis szerintem – hiánypótlóak.

Fotós és utómunka anyagok neked

Ha szeretnél te is tudatosabban fotózni és jobb képeket készíteni, akkor lesd meg a 6 hetes ingyenes fotótanfolyamot, olvasgasd a blogot, kövess InstagramonFacebookon és YouTube-on, ahol rendszeresen jelentkezem ingyenes tartalmakkal. Ha még több tudásra vágysz, rendszerezett formában, akkor pedig nézz körül a Boltban! A tudásmegosztás a szívem csücske, ahogyan említettem, végigkísérte az egész szakmai pályafutásomat, és erre a tapasztalatra támaszkodom minden kurzusom megalkotásakor is.

Fő inspirációm és múzsám

Szülőként tudom, hogy mennyire fontos és értékes az, hogy szuper képek készüljenek a gyerekekről, amiket évek múlva nosztalgiázva nézhetünk vissza és számukra is örök emléket jelentenek.  Éppen ezért nálam a fő fókusz ezen van, de azt a tudást, amit átadok neked, a fotózás bármely területén tudod kamatoztatni.

Szereplések és szakmai elismerések

Hálás vagyok érte és a munkám legnagyobb elismerésének tekintem, hogy olyan neves szakmai rendezvények rendszeres meghívott előadója lehetek, mint a Fotósok Online Hétvégéje, a Fotósvidal vagy a Baba-Mama Fotós konferencia. A Profi Foto Video magazin interjút készített velem, mint kortárs alkotóval, illetve számos vendégcikkem jelent meg többek között a Tripont Pro blogján, a Dívány.hu-n, Filter.hu-n és a Cosplay.hu-n.

Hiszek benne, hogy a tanulás és gyakorlás ezerszer fontosabb, mint a tehetség. Kitartó és következetes munkával bármit elérhetsz, amit csak szeretnél.

Scroll to Top