#kattanjki Mentorprogram - Találd meg a fókuszt!

Segítünk felfedezi a saját hangodat, akár induló, akár megújulása vágyó családi és gyerekfotós vagy. Kreatív löket és az önbizalmad építése 8 héten át Ingriddel és Aljonával!

Neked való, ha:

Induló vagy megújulásra vágyó családi és gyerekfotós vagy, aki szeretne fejlődni és testre szabott, építő visszajelzéseket kapni.

Mikor indul a #kattanjki Mentorprogram?

A Mentorprogram indulása 2022. április 20., időtartama 8 hét. Igen, pont a nyári szünet előtt vége lesz! 

A programhoz most is csatlakozhatsz, online formában! 

Előre rögzített videós tananyagokkal és élő adásokkal várunk. Utóbbiakról felvétel is készül. Akár vidékről vagy külföldről is bekapcsolódhatsz!

Lehet menet közben is csatlakozni?

IGEN, természetesen! A programhoz akár most is csatlakozhatsz, hiszen a formája online oktatás.

Előre rögzített videós tananyagokkal és élő adásokkal várunk. Utóbbiakról szintén felvétel készül, így nem maradsz le.

Akár vidékről vagy külföldről is bekapcsolódhatsz!

Mire számíthatok a Fotoplus-tól?

Az egyik élő adáson fotótechnikai segítségre, illetve kérdezz-felelek tanácsadásra, emellett pedig egyedi kedvezményes ajánlatkérési lehetőségre!

Visszajelzések a korábbi #kattanjki online tanfolyamokról és személyes workshopokról

Madarász-Lakatos Marianna
Madarász-Lakatos Marianna
Tovább olvasom
Nagyszerű élmény és lehetőség is egyben, hogy van szerencsénk online kurzus formájában csatlakozni. Aljona és Ingrid ennek a módját szenzációsan kitalálta és felépítette, számunkra könnyen érthető formában. A gyakorlati résznél azt érzi az ember, hogy azonnal ki szeretné próbálni a látottakat. Az elméleti rész pedig rávilágít, miképp érünk el jobb eredményeket a legegyszerűbben az adott képi hangulat elérése érdekében. Az egész kurzus nagyon ösztönzően hatott, köszönöm lányok!
Csibi-Szakács Mónika
Csibi-Szakács Mónika
Tovább olvasom
A legjobban az utómunkáról szóló részek tetszettek. Úgy érzem, sokat javult a színekkel való bánásom és az, hogy hogyan tegyem kicsit izgalmasabbá a képeket. A gyakorlati bemutató intenzív volt és változatos helyeken, illetve különböző fényviszonyok között mutattátok meg, hogyan fotózzunk. Persze ezt jobb lett volna úgy átélni, hogy élőben ott vagyok, és veletek együtt csinálom. Sajnos nagyon nehezen tudnám összehozni jelenleg, hogy felutazzak Budapestre workshopokra, így ez nagyon nagy dolog nekem. Köszönöm!
Kabai András
Kabai András
Tovább olvasom
Ingrid és Aljona remek párost alkotva és egymást kiegészítve egy igazán színvonalas gyakorlatorientált képzést tartottak. Egy jól felépített, tematikájában átgondolt és profin kivitelezett workshopon volt szerencsém részt venni, ahonnan kézzel fogható tippekkel, trükkökkel és rengeteg gyakorlati tapasztalattal távoztam. Ajánlom bárkinek, aki érdeklődik a családi fotózás rejtelmei iránt!
Szudár Szilvia
Szudár Szilvia
Tovább olvasom
Magam is gyakorló fotós vagyok és azonnal megláttam ebben a workshopban a lehetőséget, hogy bővítsem tudásomat. Meg kell, hogy mondjam, nagyon jó döntés volt. Az elméleti előadások során, ahol szó volt például a marketingről is, sok érdekes ötletet, trükköt említett Ingrid, melyek szükségesek, hogy piacképesek lehessünk. Összességében egy nagyon tartalmas, jó hangulatú workshopon vehettünk részt. Őszintén ajánlom kezdő, haladó és már gyakorló fotósoknak is, akiket vonz a családfotózás világa.
Somogyi Endre
Somogyi Endre
Tovább olvasom
Gyakorló apukaként és hobbifotósként szerettem volna a kettőt összekötni. Nagy kihívás számomra a saját gyerekeimet fotózni, ehhez óriási segítséget jelentett a workshop. Nagyon intenzív két nap volt, és rengeteget tanultam ez alatt az idő alatt. A hangulat nagyon jó volt és családias, mindenkire jutott idő, és minden kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Előző
Következő

Kiktől fogsz tanulni és visszajelzéseket kapni?

Ihász Ingrid

Fotós, retusőr és marketing szakember. A dreamworldphoto.hu oktatási platform alapítója, ahol elsősorban Lightroom és Photoshop utómunkával, fotós marketinggel, illetve gyerekfotózással foglalkozó kurzusai érhetők el. Rendszeres előadója különböző fotós és marketing témájú rendezvényeknek. A #kattanjki projektek és a #kattanjki Fotópályázat egyik alapító tagja. Nem érzi furcsának, hogy most éppen egyes szám harmadik személyben ír magáról.

Akszjonovics Aljona

6 éve foglalkozik fotózással, 3 éve pedig fotós oktatásokat, workshopokat is tart, mivel korábban tanárnak készült. A munkája során nagy hangsúlyt fektet az érzelmek ábrázolására és mindenekfelett a meghitt és bensőséges pillanatok bemutatására. A #kattanjki projektek és a #kattanjki Fotópályázat egyik alapító tagja.

Külső szakértők

Pontosan tudjuk, hogy mi sem érthetünk mindenhez ugyanolyan mélységben. Éppen ezért külső szakértőkre is támaszkodunk a #kattanjki Mentorprogram során, akik az élő adásokon fognak segíteni neked, hogy a legjobb személytől kaphass választ a kérdéseidre.

Scroll to Top