Kattanjki Fotópályázat – PROFI kategória képfeltöltés

Egyszerre legfeljebb 5 db feltöltött képpel tudsz nevezni, de képenként akár több alkategóriát is megadhatsz. További fotókat új válasz beküldésével tudsz feltölteni az űrlap automatikus újratöltése után. Minden alkategóriába tetszőleges számú kép nevezhető.  A képek mérete max. 5MB és min. 1920px, formátuma .jpg.

A PROFI kategóriában a nevezés díja a #kattanjki – inspiráció fotózáshoz Facebook csoport tagjai számára 2.000 Ft/alkategória/kép. Amennyiben nem rendelkezel #kattanjki tagsággal, a nevezési díj 3.000 Ft/alkategória/kép. Abban az esetben tudjuk jóváhagyni a csatlakozásodat a csoporthoz, ha megválaszolod mind a 3 belépő kérdést!

Honnan tudom, hogy sikerült beküldeni a nevezésemet? Az űrlap alatt megjelenik a “Sikeresen beküldted a pályázott fotódat!” kiírás, illetve legfeljebb néhány órán belül kapsz egy megerősítő emailt is. Kérjük, ellenőrizd a promóciókat és levélszemetet is!

Ha bármi gondod lenne itt a nevezésed leadásával, akkor a lenti adatokkal együtt küldd el a képeket emailben a kattanjki.pro@gmail.com címre.

Scroll to Top