Legyél hatékonyabb és keress többet a fotózással! Bevezető ajánlat

Vasárnap, azaz 2022.02.13. éjfélig kedvezményes bevezető áron rendelheted meg ezt a két kurzust!

  • Használd a NEVNAP20 kuponkódot, és 20% kedvezménnyel tudod megrendelni bármelyiket a kettő közül.
  • Ha mindkét kurzust megrendeled, akkor 25% kedvezményt kapsz a NEVNAP25 kuponkóddal.

Gyors és hatékony utómunka a Lightroom és Photoshop segítségével (V. Fotósok Online Hétvégéje)

Gyorsítsd meg az utómunkádat! Hatékonyság és automatizálás a Lightroom és Photoshop segítségével. Ebben az 1 és negyed órás videóban bemutatom a hatékony utómunka előfeltételeit és a legjobb Lightroom és Photoshop trükköket! A termék megvásárlásával örökös elérésed lesz ehhez a kurzushoz, bármikor, bármennyiszer visszanézheted.

Mit tartalmaz a videó?

  • A gyors, hatékony utómunka előfeltételei: technikai háttér – fényképezés és számítógép, monitor, fotózási előkészületek, a különböző világítások szerepe stb.
  • Lightroom tippek és trükkök: a fotósorozatok gyors kidolgozásának kezdő és haladó módszerei, presetek használata és készítése, exportálás webre és nyomtatáshoz
  • Photoshop tippek és trükkök: actionök készítése, Neural Filterek, fizetős plugionok lehetőségei és használata

A workshop ára a fizetős plugionokat nem tartalmazza, ezeket minden esetben azok fejlesztőjétől tudod megvásárolni.

Tedd a kosaradba a terméket és keresd fel a Kosár oldalt a vásárlás folytatásához!

Marketing fotósoknak: Tedd rendbe a marketinged és legyen 2022 a te éved!

ogalmad sincs, mit posztolj a közösségi médiába? Próbáltál hirdetni, de semmi eredménye sem lett? Ahány marketing szakemberrel beszélsz, annyiféle leghatékonyabb módszerről fogsz hallani. Én azt javaslom neked, hogy lépj egyet hátra és kezdd az üzleti és marketing stratégiáddal, ami iránytűként fog szolgálni neked minden tevékenységedhez és egy sikeres fotós vállalkozás felépítéséhez. Ez a kurzus a Marketing kávé alapképzését, azaz első 8 alkalmát foglalja magában, örökös eléréssel!

A kurzus tartalma:

  • Örökös hozzáférés a stratégiai tervezést és taktikai megvalósítást segítő, 8 részből álló, 19 órás videósorozathoz, ami a Marketing kávé alapkézését foglalja magában. Ha nem szereted az előfizetéses rendszereket vagy arra vágysz, hogy amit megvettél, örökre a tiéd legyen, akkor ez való neked!
  • Letölthető pdf prezentáció mind a 8 részhez.
  • Letölthető segédanyagok: üzleti tervező, marketing tervező, éves kommunikációs tervező, tartalmi naptár minta, perszóna sablon, potenciális partner és versenytárs elemző, barter számolótábla, fotós ügyfél tájékoztató és kérdőív sablon stb.

Tedd a kosaradba a terméket és keresd fel a Kosár oldalt a vásárlás folytatásához!

Scroll to Top